Ένα Τηλεφώνημα Άλλαξε Τη Ζωή Τους: Γονείς 2 Παιδιών Υιοθετούν 4 Αδέρφια Για Να Μην Χωριστούν! - Fanpage

Ένα Τηλεφώνημα Άλλαξε Τη Ζωή Τους: Γονείς 2 Παιδιών Υιοθετούν 4 Αδέρφια Για Να Μην Χωριστούν!

Γονείς 2 Παιδιών Υιοθετούν 4 Αδέρφια Για Να Μην Χωριστούν!

Γονείς: Ένα τηλέφωνημα άλλαξε για πάντα την ζωή της οικογένειας του Mike Brostowitz. Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν η κοινωνική λειτουργός. Ο σκοπός για το τηλεφώνημά της ήταν για να του πει ότι 4 αδερφάκια έψαχναν σπιτικό καθώς ο Mike και γυναίκα του είχαν αποφασίσει να μεγαλώσουν την οικογένεια τους μέσω υιοθεσίας.

Ο Mike και η σύζυγός του Dawn, γονείς δύο υπέροχων αγοριών 10 και 12 ετών τότε, είχαν αποφασίσει να μεγαλώσουν την οικογένειά τους μέσω της υιοθεσίας. «Είχαμε ξεκαθαρίσει στην υπεύθυνή μας ότι γινόμαστε ανάδοχοι με σκοπό να υιοθετήσουμε», λέει η Dawn.

Όταν έμαθαν για τα 4 παιδιά, ενθουσιάστηκαν και οι δύο, αλλά πριν προχωρήσουν, έπρεπε να μιλήσουν με τις δύο ανάδοχες μητέρες που είχαν αναλάβει την φροντίδα τους μέχρι τότε. Εκείνες τους είπαν τα καλύτερα και όταν το ζευγάρι γνώρισε από κοντά τον Bruce, την Autumn, την Anissa και την Atlantis, το γλυκό έδεσε αμέσως.

Τα παιδιά μετακομίζουν στο σπίτι της οικογένειας

Εννέα μέρες αργότερα, τα παιδιά μετακόμισαν στο σπίτι των Brostowitz, το οποίο είχε ανακαινιστεί για να τους υποδεχτεί. Δεν χρειάστηκε πολύ για να νιώσουν και οι δύο πλευρές άνετα μεταξύ τους κι έτσι, ένα χρόνο μετά, προχώρησε και η υιοθεσία. Η οικογένεια του Mike και της Dawn ήταν και επίσημα 8μελής! Οι απαιτήσεις πλέον δεν ήταν και λίγες, αλλά το ζευγάρι και οι δύο γιοι του, ήταν αποφασισμένοι να ανταπεξέλθουν.

Με την έμπρακτη υποστήριξη φίλων και συγγενών, βρήκαν τις ισορροπίες στην καθημερινότητά τους και κατάφεραν μέχρι και να συνεχίσουν τη δραστηριότητά τους ως ανάδοχοι γονείς – κάποια στιγμή, τα παιδιά στο σπίτι τους είχαν φτάσει τα 11.

The Brostowitz family never expected to become a family of eight overnight.

«Όταν πήραμε την απόφαση να φροντίζουμε παιδιά που έχουν ανάγκη», λέει ο Mike, «συμφωνήσαμε ότι θα τα αντιμετωπιζουμε ακριβώς όπως τα βιολογικά μας παιδιά, με την ίδια αγάπη και τα πάντα μοιρασμένα στα ίσα. Εκεί βασίσαμε τους δυνατούς δεσμούς που έχουμε πλέον όλοι μεταξύ μας».

«Μπορεί να μη γέννησα εγώ τα 4 από τα 6 παιδιά μας», λέει η Dawn, «αλλά είναι 100% δικά μου παιδιά χωρίς καμία αμφιβολία. Μοιράζομαι την ιστορία μας για να ξέρουν όλοι πόσο όμορφο είναι να υιοθετείς ένα παιδί. Αν τα καταφέραμε εμείς, που υιοθετήσαμε 4 μαζί, τότε μπορούνε όλοι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ξεβολευτείς λίγο και να αλλάξεις τις προτεραιότητές σου».

Αφήστε το σχόλιο σας: