Γιώργος Θεοφάνους: Η Προσωπική Του Ζωή, Οι Γυναίκες Της Ζωής Του Και Το Τρικ Γνωριμίας Με Την Γυναίκα Του - Fanpage

Γιώργος Θεοφάνους: Η Προσωπική Του Ζωή, Οι Γυναίκες Της Ζωής Του Και Το Τρικ Γνωριμίας Με Την Γυναίκα Του

Γιώργος Θεοφάνους: Η Προσωπική Του Ζωή, Οι Γυναίκες Της Ζωής Του Και Το Τρικ Γνωριμίας Με Την Γυναίκα Του

“Έλεγα εσύ είσαι εκεί κι εγώ είμαι εδώ. Έβαζα και σε εκείνη καφέ. Αφού κάπου ήταν. Είναι συμβουλές αυτά για τους ελεύθερους. Και με το φαγητό το ίδιο έκανα. Είναι προς το σχιζοφρενικό τώρα που το σκέφτηκα. Πιστεύω στη δύναμη του μυαλού”.

Τον Γιώργο Θεοφάνους υποδέχθηκε στην εκπομπή της η Αννίτα Πάνια. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε στο “Ανοιχτά” με αρκετά εξομολογητική διάθεση και για την προσωπική του ζωή, αλλά και τις γυναίκες που ερωτεύτηκε.

Μάλιστα, αποκάλυψε το “τρικ” που ακολούθησε προκειμένου να γνωρίσει το άλλο του μισό, τη σύζυγό του, Βίλλυ.

“Δεν μου την έπεφταν γυναίκες τραγουδίστριες, ούτε εγώ φλέρταρα καμία κοπέλα. Δύο γυναίκες ερωτεύτηκα, αυτές παντρεύτηκα και τέλος. Την Ευρυδίκη και τη Βίλλυ. Δεν είχα έρωτες στο ενδιάμεσο. Είχα τη μουσική μου, δεν με απασχολούσε κάτι άλλο.

Περίμενα να έρθει το άλλο μου μισό. Έπινα καφέ με δύο φλιτζάνια, έτρωγα με δύο πιάτα, με δύο πιρούνια. Έλεγα εσύ είσαι εκεί κι εγώ είμαι εδώ. Έβαζα και σε εκείνη καφέ. Αφού κάπου ήταν. Είναι συμβουλές αυτά για τους ελεύθερους. Και με το φαγητό το ίδιο έκανα. Είναι προς το σχιζοφρενικό τώρα που το σκέφτηκα. Πιστεύω στη δύναμη του μυαλού.

Ήρθε μετά η Βίλλυ, τη γνώρισα στη Θεσσαλονίκη και σε τρεις ημέρες ήμασταν μαζί”.

Αφήστε το σχόλιο σας: