Γράμμα Στο Έφηβο Παιδί Μου: “Αν Θες Να Γλεντήσεις, Ζήτα Την Άδειά Μου, Θα Σου Τη Δώσω, Μόνο Μην Πας Κρυφά….” - Fanpage

Γράμμα Στο Έφηβο Παιδί Μου: “Αν Θες Να Γλεντήσεις, Ζήτα Την Άδειά Μου, Θα Σου Τη Δώσω, Μόνο Μην Πας Κρυφά….”

Γράμμα Στο Έφηβο Παιδί Μου: “Αν Θες Να Γλεντήσεις, Ζήτα Την Άδειά Μου, Θα Σου Τη Δώσω, Μόνο Μην Πας Κρυφά….”

Στη κόρη μου και Στο γιο μου: Μην ντρέπεσαι που θέλω να σε πηγαίνω ή να σε παίρνω από όπου πας , το κάνω για την ασφάλειά σου…

Several smiling dancers having fun during disco

Άσε με να γνωρίσω τους φίλους σου και μη στεναχωριέσαι αν σου πω ότι βλέπω κάτι περίεργο σε κάποιον άλλο φίλο σου, οι γονείς έχουμε μια 6η αίσθηση και ξέρουν τι λένε επειδή έχουν εμπειρία .

Έχε την αυτοπεποίθηση να μου τα πεις όλα, δεν θα χειροκροτήσω τα πισωγυρίσματα σου αλλά θα σου δώσω συμβουλές για να μην το ξαναπεράσεις.

Μην συμφωνήσεις να πας με αγνώστους σε ένα άλλο «πιο διασκεδαστικό» πάρτι ή σε ένα πιο ήσυχο μέρος, τηλεφώνησέ μου, είμαι εδώ για σένα.

Πες στους φίλους σου, εαν δουν περίεργη τη συμπεριφορά σου με καλέσουν, να μην διστάσουν να το κάνουν, θα είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να έρθουμε να σε πάρουμε, δεν έχει σημασία αν έχεις πιει παραπάνω , το σπίτι σου θα είναι το καλύτερο μέρος για να συνέλθεις και επίσης να πάμε και τους φίλους σου με ασφάλεια στα σπίτια τους .

Διάλεξε πολύ καλά τους φίλους σου, να θυμάσαι ότι πρέπει πάντα να τους στηρίζεις και σε στηρίζουν, ποτέ δεν πρέπει να τους αφήνεις μόνους και ούτε αυτοί να σε αφήνουν, να έρχονται μαζί σου να φεύγουν μαζί σου .

Σε αγαπώ μην το ξεχνάς.

Και να θυμάσαι αυτός ο κόσμος δεν είναι άντρες εναντίον γυναικών ή γυναίκες εναντίον ανδρών, είναι κακοί άνθρωποι εναντίον καλών ανθρώπων.

Πηγή: Darkstoriesbyef

Αφήστε το σχόλιο σας: