Μάρω Κοντού: Η Πικρή Αποκάλυψη Στα 22 Που Της Άλλαξε Όλη Τη Ζωή - Fanpage

Μάρω Κοντού: Η Πικρή Αποκάλυψη Στα 22 Που Της Άλλαξε Όλη Τη Ζωή

Μάρω Κοντού: Η Πικρή Αποκάλυψη Στα 22 Που Της Άλλαξε Όλη Τη Ζωή

Μάρω Κοντού: Η Μάρω Κοντού είναι μια από τις σημαντικότερες Ελληνίδες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου. Φέτος, την απολαμβάνουμε ξανά και στην ελληνική τηλεόραση στο σήριαλ του MEGA “Η Γη Της Ελιάς” του Ανδρέα Γεωρίου. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη της έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη. Εξομολογήθηκε ότι μόλις στα 22 της χρόνια έμαθε ότι δεν θα μπορέσει να κάνει ποτέ παιδί.

«Το ήξερα από πολύ μικρή ότι δεν θα κάνω παιδιά και το έχω “φορέσει” πολύ καλά. Ευτυχώς, έχει ωραία παιδιά η αδερφή μου… Στα 22 που το έμαθα το πήρα αψήφιστα. Στα 35 που το ξαναέψαξα λίγο, με πείραξε», είπε η αγαπημένη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου.

Στην ηλικία των 30 αποφάσισε να αποτανθεί σε γιατρό στην Ελβετία ο οποίος της είπε χαρακτηριστικά ότι δεν θα πάθει ποτέ καρκίνο και θα δείχνει πάντα νεότερη από τις συνομήλικές της.

«Πήγα και βρήκα αυτόν που βοήθησε τη Λόρεν να κάνει παιδί, στην Ελβετία. Μου είπε: «Δεν θα κάνετε ποτέ παιδί, εν αντιθέσει δεν θα πάθετε ποτέ καρκίνο εδώ και κάτι ακόμα, θα είστε πάντα νεότερη από τις συμμαθήτριές σας κατά δέκα χρόνια». Περνούν τα χρόνια και βλέπω ότι και τα δύο είναι καλά έως τώρα». Να σημειωθεί ότι η Μάρω Κοντού γεννήθηκε στην Αθήνα στις 21 Ιουνίου το 1934, που σημαίνει ότι έχει κλείσει τα 85 της χρόνια!

Αφήστε το σχόλιο σας: