Νίκος Ξανθόπουλος: Το Μεγάλο Κόλπο Του Έλληνα Ηθοποιού Που Έβγαλε Εκατομμύρια Δραχμές Με Φωτογραφίες - Fanpage

Νίκος Ξανθόπουλος: Το Μεγάλο Κόλπο Του Έλληνα Ηθοποιού Που Έβγαλε Εκατομμύρια Δραχμές Με Φωτογραφίες

Νίκος Ξανθόπουλος: Το Μεγάλο Κόλπο Του Έλληνα Ηθοποιού Που Έβγαλε Εκατομμύρια Δραχμές Με Φωτογραφίες

Νίκος Ξανθόπουλος: Υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου. Η επιτυχία του Νίκου Ξανθόπουλου του έφερε πολλά κέρδη και αναγνωρισιμότητα. Ο κόσμος ήθελε να φωτογραφίζεται μαζί του μετά από κάθε παράσταση, μετά από κάθε του εμφάνιση. Έτσι, ο Έλληνας ηθοποιός σκέφτηκε ένα…κόλπο για να αυξήσει τα κέρδη του. Την αποκάλυψη έκανε πριν λίγα χρόνια ο αείμνηστος πλέον Κώστας Βουτσάς. Δείτε παρακάτω πως μια…Polaroid και ένας φωτογράφος αύξησαν τα κέρδη του Νίκου Ξανθόπουλου.


Το…Instagram πριν το Instagram

Στην Ελλάδα των ’60s λοιπόν. Στη «χρυσή» εποχή του ελληνικού κινηματογράφου που ανέδειξε τα μεγαλύτερα αστέρια της μεγάλης οθόνης. Ένας από τους κυρίαρχους του τότε παιχνιδιού, ο Νίκος Ξανθόπουλος. Στα 30…φεύγα του τότε, κουβαλούσε τον τίτλο του «παιδιού του λαού» με τις επιτυχίες να διαδέχονται η μία την άλλη. Επιτυχίες που απέφεραν πολλά κέρδη στον ηθοποιό με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο.

Ο πιο κόντρα στην εποχή του τρόπος; Το τότε Instagram! Μια polaroid…

Το μυστικό που έκρυβε χρόνια ο Ξανθόπουλος αποκάλυψε ο αείμνηστος Κώστας Βουτσάς σε τηλεοπτική εκπομπή του OPEN. Η τακτική του δαιμόνιου Ξανθόπουλου για έξτρα μεροκάματο λέγεται πως ήταν τότε γνωστή στον καλλιτεχνικό κόσμο, όχι όμως και στο κοινό του ηθοποιού που τον αποθέωνε σε κάθε του βήμα.

Η αποκάλυψη του Κώστα Βουτσά

Τι έκανε σύμφωνα με όσα είπε ο Κώστας Βουτσάς; Χρέωνε τις φωτογραφίες που έβγαζαν μαζί του οι θαυμαστές του, ρίχνοντας τα… στον φωτογράφο που είχε μαζί του σε κάθε του βήμα.

«Τότε δεν υπήρχαν κινητά. Ο Νίκος Ξανθόπουλος είχε πάντα μαζί του έναν φωτογράφο με polaroid εκεί που πήγαινε. Και έβγαζε ο φωτογράφος τη φωτογραφία και την έδινε στον θαυμαστή. Ρώταγε ο θαυμαστής τον Νίκο Ξανθόπουλο: ‘Πόσο κάνει;’. ‘Τον φωτογράφο ρωτήστε’, τους έλεγε εκείνος. Ο φωτογράφος έλεγε 10 δραχμές, τις 8 τις έπαιρνε ο Ξανθόπουλος και τις 2 τις έδινε στον φωτογράφο. Εκατομμύρια έβγαλε! Μπράβο!», είπε γελώντας ο Βουτσάς, μη αφήνοντας περιθώρια για αμφισβήτηση.

Σας φαίνονται ψίχουλα οι 8 δραχμές που κέρδιζε ο Ξανθόπουλος για κάθε φωτογραφία του; Κι όμως, τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Μιλάμε για μια εποχή που ο βασικός μισθός κυμαινόταν από 300 δραχμές έως 570 δραχμές τον μήνα. Σα να λέμε ότι με λιγότερες από 38 φωτογραφίες, ο αστέρας του ελληνικού σινεμά είχε εξασφαλίσει τον βασικό!

Η απάντηση του Νίκου Ξανθόπουλου

Ο ίδιος, βέβαια, ουδέποτε επιβεβαίωσε όσα ειπώθηκαν για την τότε επιχείρηση που φέρεται να είχε στήσει με τον φωτογράφο του. Τουναντίον.

«Κακοήθειες! Ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Τι να πεις και τι να απαντήσεις; Ακατανόητα πράγματα. Λες και έχουν πάθει τα μυαλά τους… Τι να πεις;», ήταν η απάντηση του Ξανθόπουλου σε δημοσιογράφο της Espresso όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τα λεγόμενα του συναδέλφου του.

Αν όσα υποστήριξε ο Βουτσάς, πάντως, ισχύουν στο 100% τους, δεν τα πήγε κι άσχημα. Κυρίως αν σκεφτούμε πως μιλάμε για έναν από τους πιο πολυφωτογραφημένους Έλληνες ηθοποιούς που μπήκαν στην καρδιά του κοινού ήδη από τις πρώτες ταινίες και… δεν βγήκε ποτέ.

 

Αφήστε το σχόλιο σας: