Οι Γονείς Που Έχασαν Σε Τροχαίο Τα 3 Παιδιά Τους Αποκτούν Τρίδυμα Την Επόμενη Χρονιά - Fanpage

Οι Γονείς Που Έχασαν Σε Τροχαίο Τα 3 Παιδιά Τους Αποκτούν Τρίδυμα Την Επόμενη Χρονιά

Οι Γονείς Που Έχασαν Σε Τροχαίο Τα 3 Παιδιά Τους Αποκτούν Τρίδυμα Την Επόμενη Χρονιά

Γονείς: Δεν πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη τραγωδία για έναν άνθρωπο από το να χάσει τα παιδιά του. Το συναίσθημα αυτό δεν πρέπει να συγκρίνεται με κανένα άλλο. Ο Chris και η Lori έχασαν τα τρία τους παιδάκια σε τροχαίο και ο πόνος που ένιωσαν ήταν αβάσταχτος.

Τον Μάιο του 2007, μόλις μία ημέρα μετά τα 5α γενέθλια του γιου της Kyle, η Lori Coble περίμενε στην κίνηση στο οικογενειακό μίνι βαν μαζί με τον Kyle, τις αδελφές του Emma – 4 ετών και Katie – 2 ετών, καθώς και τη μητέρα της Lori, Cindy, όταν ένα φορτηγό 20 τόνων που κινούνταν με ταχύτητα σχεδόν 90 χιλιομέτρων, έπεσε στο πίσω μέρος του βαν τους.

Το φρικτό και βάναυσο ατύχημα στοίχισε τη ζωή στα τρία όμορφα παιδιά της. Αλλά μόλις έξι μήνες μετά την ημέρα που τους άλλαξε η ζωή, η Lori έμεινε ξανά έγκυος. Αυτή τη φορά με τρίδυμα. . . ένα αγοράκι και δύο κοριτσάκια.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όταν το φορτηγό έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο της οικογένειας, η Λόρι έμεινε αναίσθητη και τα τρία παιδιά της τραυματίστηκαν σοβαρά που οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που βρέθηκαν στο σημείο αναγκάστηκαν να χωρίσουν την οικογένεια, με τα παιδιά να μεταφέρονται σε διαφορετικά νοσοκομεία.

Η Cindy και η Lori πήγαν σε ένα νοσοκομείο, ο Kyle και η Katie σε ένα άλλο, και η Emma σε ένα τρίτο.

Ο Chris, βρισκόταν στη δουλειά του όταν συνέβη το ατύχημα και ειδοποιήθηκε από τις αρχές. Κατευθύνθηκε αμέσως στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου βρίσκονταν η σύζυγος και η πεθερά του.

Σε συνέντευξή του στην Oprah το 2011, ο Chris περιέγραψε τι συνέβη στη συνέχεια: “Ένας γιατρός μου είπε: “Λυπάμαι, αλλά η Katie έχει πεθάνει” Πέρασαν λίγα λεπτά ακόμη και μου είπαν ότι με πήρε τηλέφωνο ο γιατρός από το νοσοκομείο Saddleback. Πήρα το τηλέφωνο και το πρώτο πράγμα που είπα ήταν: “Σε παρακαλώ πες μου ότι η Emma είναι ζωντανή” Και μου είπε: “Λυπάμαι, αλλά η Emma κατέληξε”, είπεο Chris.

“Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που συνέβαινε”.

Στη συνέχεια ο Chris έσπευσε στο νοσοκομείο όπου βρισκόταν ο γιος του Kyle, αλλά έχασε κάθε ελπίδα όταν οι γιατροί του είπαν ότι ο εγκέφαλος του Kyle δεν λάμβανε καθόλου οξυγόνο και του συνέστησαν να βγει από την μηχανική υποστήριξη.

Η Lori, με τα δικά της τραύματα, μεταφέρθηκε για να αποχαιρετήσει τον γιο της.

Το θαύμα 6 μήνες μετά τον χαμό των παιδιών της

Και ενώ η ζωή ήταν σχεδόν αφόρητα δύσκολη, το σύμπαν είχε άλλα σχέδια για τον Chris και την Lori.

Σχεδόν ακριβώς ένα χρόνο μετά το θάνατο του Kyle, της Emma και της Katie, η Lori γέννησε τρίδυμα – την Ashley, την Ellie και τον Jake.

“Νομίζω ότι είναι ένα θαύμα. Πιστεύω ότι ο Κάιλ, η Έμμα και η Κέιτι είχαν κάποια σχέση με αυτό. Μας βοήθησανό”.

Τέλος ο Chris σημειώνει : “Το μυαλό σου δεν μπορεί καν να σκεφτεί διαφορετικά. Αν αισθάνεσαι ότι κάπου σε προσέχουν, σε προστατεύουν, και συμβαίνει κάτι τέτοιο, είναι δύσκολο να σκεφτείς ότι με κάποιο τρόπο δεν συμμετείχαν στη δημιουργία αυτού του σχεδίου”.

Δείτε το video με την ιστορία τους:

Αφήστε το σχόλιο σας: