Ταξίδι Στον Χρόνο: Το Θρυλικό Μπλε Λεωφορείο Ξανά Στους Δρόμους Του Πειραιά! - Fanpage

Ταξίδι Στον Χρόνο: Το Θρυλικό Μπλε Λεωφορείο Ξανά Στους Δρόμους Του Πειραιά!

Ταξίδι Στον Χρόνο: Το Θρυλικό Μπλε Λεωφορείο Ξανά Στους Δρόμους Του Πειραιά!

Μπλε Λεωφορείο: Ένα…ταξίδι στον χρόνο είχαν την ευκαιρία να ζήσουν πολλοί κάτοικοι του Πειραιά. Ο ΗΛΠΑΠ έδωσε την δυνατότητα στους κατοίκους της πόλης να δουν από κοντά τα θρυλικά μπλε λεωφορεία. Κάποιοι τυχεροί απόλαυσαν και την διαδρομή Καστέλλα-Πασαλιμάνι με ένα τέτοιο όχημα.

Συγκεκριμένα έδωσε την ευκαιρία στους κάτοικους της πόλης να επισκεφθούν το αμαξοστάσιο στην Καστέλλα και να θυμηθούν τα παλιά οχήματα που μετέφεραν τους επιβάτες στην Αθήνα και Πειραιά.

Εν συνεχεία δρομολόγησε τρία από αυτά (δυο τρόλεϊ και ένα Μπλε λεωφορείο) στην γραμμή Καστέλλα -Πασαλιμάνι.

Από τους εκατοντάδες επισκέπτες που βρέθηκαν στο αμαξοστάσιο, ελάχιστοι στάθηκαν τυχεροί ώστε να απολαύσουν τη διαδρομή τελικά, εξ αιτίας της μικρής χωρητικότητας. Έτσι, διασχίζοντας την Καστέλλα και χωρίς στάσεις, τα τρόλεϊ και το λεωφορείο κατέληξαν στο Πασαλιμάνι όπου και εκεί περίμεναν πολλοί επισκέπτες – ειδικά νέοι σε ηλικία που δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να τα γνωρίσουν. Μπήκαν λοιπόν στο εσωτερικό των οχημάτων προκειμένου να δουν από κοντά τις θέσεις εισπρακτόρων τα μεγάλα τιμόνια τις σιδερένιες θέσεις καθώς και τα διαφορετικού τύπου παράθυρα, τις χειρολαβές και όλα όσα συνέθεταν την ρετρό ατμόσφαιρα των παλαιών Μέσων Μεταφοράς.

Αφήστε το σχόλιο σας: