Βάσιας Αλεξανδράκης: Πώς Είναι Και Τι Κάνει Σήμερα ο Γιος Του Αλέκου Αλεξανδράκη - Fanpage

Βάσιας Αλεξανδράκης: Πώς Είναι Και Τι Κάνει Σήμερα ο Γιος Του Αλέκου Αλεξανδράκη

Βάσιας Αλεξανδράκης: Δείτε Πώς Είναι Και Τι Κάνει Σήμερα ο Γιος Του Αλέκου Αλεξανδράκη

Αλέκος Αλεξανδράκης: Ο Αλέκος Αλεξανδράκης υπήρξες ένας από τους καλύτερους Έλληνες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου. Ο τίτλος του «Ζεν Πρεμιέ» λόγω της εξωτερικής του ομορφιάς τον συνόδευε σε όλη του την καριέρα του.

Για να επωμιστεί κανείς το συγκεκριμένο προσωνύμιο, έπρεπε να είναι πάρα πολύ όμορφος και να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στους άλλους ηθοποιούς της εποχής του.

Ο Αλέκος Αλεξανδράκης εκτός από καλός ηθοποιός, υπήρξε και εξαίρετος πατέρας, όντας πάντοτε κοντά στο παιδί του, τον Βάσια Αλεξανδράκη. Μάλιστα, στο διαδίκτυο κυκλοφορεί μία φωτογραφία, στην ο ποία ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός προσπαθεί να διαβάσει το ρόλο του, υπό το βλέμμα του γιου του.

Βάσιας Αλεξανδράκης: Ο γιος του Αλέκου Αλεξανδράκη

Όσον αφορά τον Βάσια Αλεξανδράκη, αποτελεί ένα από τα δύο παιδιά, που είχε αποκτήσει ο Αλέκος Αλεξανδράκης με την Ελβετή γυναίκα του, Βερένα Γκάουερ. Το άλλο παιδί του μεγάλου ηθοποιού με τη συγκεκριμένη γυναίκα,ακούει στο όνομα, Γιοχάνα Αλεξανδράκη.

Πώς είναι, όμως, σήμερα, ο γιος του Αλέκου Αλεξανδράκη; Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε, δημοσιοποιώντας τη φωτογραφία του για να γίνει γνωστός στον κόσμο του διαδικτύου.

«Κάναμε γυρίσματα, με τον Αλέκο Αλεξανδράκη και τον χάναμε, έκανε στα καμαρίνια», έλεγε ο Κώστας Βουτσάς. Μπορούσε να διηγηθεί απίστευτες ιστορίες, με πρωταγωνιστή τον Αλέκο Αλεξανδράκη. Αυτό, διότι και ο Κώστας Βουτσάς ήταν ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Μάλιστα, αυτό το εξομολογήθηκε, απευθυνόμενος στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Ο Κώστας Χατζηχρήστος ήταν μεγάλο ταλέντο αλλά μετά τα χάλασε, δεν ξέρω για ποιο λόγο. Ο Αλέκος Αλεξανδράκης ήταν ο πρώτος εραστής του κόσμου. Έχει πάει με όλες τις πρωταγωνίστριες! Όλες τις πρωταγωνίστριες! Κάναμε γύρισμα και τον χάναμε. Έλεγε ο Γιάννης Δαλιανίδης «Πηγαίνετε στο καμαρίνι, θα είναι με καμιά κομπάρσα και θα κάνει σεξ. Ήταν σπουδαίο παιδί και δεν έχει πει ποτέ για καμία. Ήταν πάρα πολύ καλός ηθοποιός! Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος ήταν κι αυτός εραστής μεγάλος. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν απόμακρος άνθρωπος, δεν ήταν της παρέας. Αλλά ήταν πολύ γλυκός και σεμνός και χωρίς βεντετισμό».

Αφήστε το σχόλιο σας: