Έκαναν βόλτα με το Σκάφος όταν είδαν ένα Φρούριο στη Μέση του Πουθενά. Μόλις μπήκαν μέσα, δεν Πίστευαν στα Μάτια τους! - Fanpage

Έκαναν βόλτα με το Σκάφος όταν είδαν ένα Φρούριο στη Μέση του Πουθενά. Μόλις μπήκαν μέσα, δεν Πίστευαν στα Μάτια τους!

Ένα φρούριο, που κατασκευάστηκε για το Πολεμικό Ναυτικό στο Solent της Αγγλίας πριν από 150 χρόνια, έχει υποστεί μια εντυπωσιακή μεταμόρφωση. Το θαλάσσιο φρούριο έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ κομψό θέρετρο που απευθύνεται σε ταξιδιώτες που θέλουν να ξεφύγουν από την καθημερινότητα. Πρόκειται για ένα μοναδικό ταξιδιωτικό προορισμό που λίγοι άνθρωποι στην περιοχή γνωρίζουν ότι υπάρχει.

Αυτό το εντυπωσιακό οίκημα, έχει υπηρετήσει τη βρετανική κυβέρνηση από το 1962 και το Υπουργείο Άμυνας συμφώνησε να το διαθέσει στο κοινό το 1982. Βλέποντας τις δυνατότητές του σαν ένα μοναδικό σημείο τουριστών, η εταιρεία Amazing Ventures ανέλαβε το εγκαταλελειμμένο φρούριο και το μετέτρεψε σε ένα χαλαρωτικό και πολυτελή χώρο. Για να φτάσετε εκεί, πρέπει να ταξιδέψετε μισή ώρα με το καραβάκι από το Πόρτσμουθ ή το Σαουθάμπτον. Εύκολος προορισμός για όσους ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

1

2

3

4

5

6

7

Οι περισσότεροι χώροι του φρουρίου έχουν ανακαινιστεί, ωστόσο εξακολουθεί να έχει μια ρουστίκ γοητεία. Αν κοιτάξει κανείς την κύρια περιοχή, μοιάζει ακριβώς όπως το λόμπι ενός φανταχτερού ξενοδοχείου. Μεγάλες ανέσεις περιμένουν τους επισκέπτες, όπως πολλά εστιατόρια, μπαρ, καθώς και μια τραπεζαρία που μπορεί να φιλοξενήσει διάφορες εκδηλώσεις όπως δείπνα, συγκεντρώσεις και πάρτι.

Αν κάποιος είναι αρκετά πλούσιος, μπορεί να νοικιάσει ολόκληρο το φρούριο για ιδιωτικές εκδηλώσεις και γάμους. Επίσης διαθέτει πισίνα στον τελευταίο όροφο, αίθουσα χορού και σάουνα.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το βίντεο!

Credit: Yournationnews

Αφήστε το σχόλιο σας: