Ένα Αρχιτεκτονικό ΘΑΥΜΑ: Αυτές οι Πλωτές Βίλες διαθέτουν Υποβρύχιες Κρεβατοκάμαρες με Θέα τον Βυθό της θάλασσας! - Fanpage

Ένα Αρχιτεκτονικό ΘΑΥΜΑ: Αυτές οι Πλωτές Βίλες διαθέτουν Υποβρύχιες Κρεβατοκάμαρες με Θέα τον Βυθό της θάλασσας!

O Περσικός κόλπος σας προσκαλεί να χαλαρώσετε και να κοιτάξετε τα θαλάσσια πλάσματα και φυτά από κοντά ενώ μένετε σε ένα υποθαλάσσιο πολυτελές διαμέρισμα. 

Η βίλα που κατασκεύασαν έχει τρία επίπεδα.

3

Ο κύριος όροφος είναι στο επίπεδο της θάλασσας, υπάρχει ένα ανώτερο κατάστρωμα και ένα χαμηλότερο επίπεδο που είναι εντελώς κάτω από το νερό. Η βίλα έχει και μία μεγάλη πλωτή εξέδρα για να κάνετε ηλιοθεραπεία.

4

Η εύκολη πρόσβαση στο νερό σας δελεάζει να κάνετε μία βουτιά στα καταγάλανα νερά. Το υπνοδωμάτιο στο κάτω επίπεδο είναι απλά μαγευτικό!

5

Τα τεράστια παράθυρά του προσφέρουν μία μαγευτική θέα της υποθαλάσσιας ζωής γύρω από την βίλα. Βέβαια, η εταιρία που τις έφτιαξε προτιμάει να τα ονομάζει βάρκες, παρά βίλες.

6

Στην ουσία είναι μία σταθερή βάρκα που είναι πλήρως εξοπλισμένη με τις ανέσεις ενός πολυτελούς σπιτιού. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 8 ενήλικες και 8 παιδιά. Αυτά τα σπίτια πουλιούνται για $1,8 εκατομμύρια το καθένα.

7

Η εταιρία ισχυρίζεται πως πούλησε περίπου 60 τέτοια σπίτια το 2015. Οι βίλες ονομάζονται ‘Πλωτοί ιππόκαμποι’.  Κάπως έτσι θα μπορούσε να ξεκινήσει και η πρώτη πλωτή πόλη του μέλλοντος.

8

Χρειάστηκαν πάνω από 5,000 ώρες έρευνας και άλλες 13,000 ώρες σχεδιασμού και  μηχανικής. Απλά ρίξτε μια ματιά στα δωμάτια…

9

Δείτε το εκπληκτικό κατάστρωμα.

10

Τα σπίτια βρίσκονται 2,5 μίλια από τις ακτές του Dubai και για να πάει κανείς εκεί χρειάζεται υδροπλάνο ή σκάφος. Επίσης, υπάρχουν και διάφορες προβλήτες για την μεταφορά ανάμεσα στα νησιά.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πώς είναι στο εσωτερικό της η βίλα!

Θα μπορούσατε να μένετε σε ένα τέτοιο σπίτι;

Credit: wittyfeed.com

Αφήστε το σχόλιο σας: