Αγόρασαν αυτό το Σχολικό Λεωφορείο για μόλις 2.500€. Όταν δείτε πως το Μεταμόρφωσαν, θα Σκάσετε από τη Ζήλια σας! - Fanpage

Αγόρασαν αυτό το Σχολικό Λεωφορείο για μόλις 2.500€. Όταν δείτε πως το Μεταμόρφωσαν, θα Σκάσετε από τη Ζήλια σας!

Πριν από τρία χρόνια, ο Brian και η Starla Sullivan από το Renton της Ουάσινγκτον, αγκομαχούσαν να πληρώσουν το απίστευτα υψηλό ενοίκιο τους. Όταν η Starla θέλησε να μοιραστεί μια ιδέα που είχε μαζί του, ο Brian αρχικά νόμιζε πως αστειευόταν. Η ιδέα ήταν, ολόκληρη η οικογένεια να μετακομίσει σε σχολικό λεωφορείο. Μετά την αρχική έκπληξη, το ζευγάρι εξέτασε σοβαρά τα πιθανά οφέλη. Τέλος, πήραν την απόφαση και αγόρασαν ένα σχολικό λεωφορείο εκτός υπηρεσίας για 2.800 δολάρια.

1

Μετακόμισαν εκεί μαζί με τα τρία παιδιά τους, Charlie 3 ετών, Henry 2 ετών, και Lincoln 3 μηνών. Χρειάστηκαν λίγο χρόνο για να συνηθίσουν στην ιδέα ότι θα μένουν μέσα σε όχημα.

2

Μετά από πολλή σκληρή δουλειά, το νέο τους σπίτι ήταν έτοιμο. Είχε καθιστικό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, φούρνο, ακόμη και τζάκι!

3

Η Starla ήθελε να έχουν μπανιέρα για τα παιδιά, οπότε εγκατέστησε μια μεταλλική μπανιέρα, συν ένα πλυντήριο μεγάλου μεγέθους (ιδανικό για κάθε μεγάλη οικογένεια). Η τουαλέτα δεν χρησιμοποιεί φρέσκο νερό, ώστε να μην χρειάζεται να συνδέεται με εξωτερικούς σωλήνες. Παράγει λίπασμα, το οποίο χρησιμοποιούν ως λίπασμα για τα μη βρώσιμα φυτά.

4

Το καλύτερο από όλα είναι, ότι τώρα που το ενοίκιο έχει μειωθεί από 1.500 δολάρια σε 500, έχουν μεγάλο χώρο, λιγότερα έξοδα και μπορούν να εξοικονομήσουν περισσότερα για την εκπαίδευση των παιδιών τους. Επιπλέον, ο Brian δεν χρειάζεται πλέον να εργάζεται υπερωρίες για να πληρώσει τους λογαριασμούς.

5

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε όλη τη δουλειά!

Credit: Hefty

Αφήστε το σχόλιο σας: