Αυτές είναι οι νέες Πισίνες-δεξαμενές που θα κάνουν Θραύση φέτος το Καλοκαίρι! Δείτε ΠΩΣ να Φτιάξετε κι εσείς την δική σας! - Fanpage

Αυτές είναι οι νέες Πισίνες-δεξαμενές που θα κάνουν Θραύση φέτος το Καλοκαίρι! Δείτε ΠΩΣ να Φτιάξετε κι εσείς την δική σας!

Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει, η εγκατάσταση μιας πισίνας στην αυλή ή τον κήπο σας, ακούγεται μια καλή ιδέα, μέχρι να μάθετε τ κόστος, που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 30.000 ευρώ, χωρίς να υπολογίζουμε τις άδειες. Αντί να δώσετε ένα σωρό λεφτά για να δροσιστείτε, ρίξτε μια ματιά και στις πισίνες-δεξαμενές. 

Αρχικά προορίζονταν για αγροτική χρήση και την κτηνοτροφία. Αλλά τώρα μια νέα τάση στις ΗΠΑ, στρέφει τους καταναλωτές σε οικονομικούς τρόπους για να απολαμβάνει στιγμές δροσιάς, χωρίς το ακριβό κόστος μιας συμβατικής πισίνας.

1

Όχι μόνο είναι πιο οικονομικές, αλλά είναι και εύκολο να τις εγκαταστήσετε. Μόλις βρείτε μια επίπεδη επιφάνεια στον κήπο σας, τοποθετείτε μια αντλία για να γεμίσει με νερό.

2

Για τη συντήρηση της πισίνας-δεξαμενής, μπορείτε να προσθέσετε χλώριο και υπάρχει και μηχανισμός φιλτραρίσματος. Με τις ειδικές ταινίες μετράτε πόσο αλκαλικό ή όξινο είναι το νερό και συνιστάται μια φορά την εβδομάδα ή ανά δεκαήμερο να αλλάζετε το νερό.

Δείτε μερικές ιδέες ακόμα για τον κήπο σας:

3

5

6

Credit: Housebeautiful

Αφήστε το σχόλιο σας: