Αυτό το μικρό τροχόσπιτο δεν είναι ούτε 10 τετραγωνικά! Αλλά το εσωτερικό του θα σας κερδίσει! - Fanpage

Αυτό το μικρό τροχόσπιτο δεν είναι ούτε 10 τετραγωνικά! Αλλά το εσωτερικό του θα σας κερδίσει!

Όλα τα μικρά σπίτια προκαλούν το ενδιαφέρον και κρύβουν εκπλήξεις αλλά σίγουρα αυτό είναι ένα από τα καλύτερα μικρά σπίτια που έχουμε δει!
Το μικροσκοπικό αυτό σπίτι μοιάζει εξωτερικά με κουτί και σίγουρα διαφέρει από κάθε άλλη κατοικία. Το σπίτι αυτό βρίσκεται στην πόλη Aurora της πολιτείας του Oregon των Η.Π.Α. και μπορείτε να δείτε την αγγελία πώλησης του εδώ.
Το εσωτερικό του είναι έξυπνα και όμορφα διακοσμημένο, δίνοντάς του ένα ιδιαίτερο στυλ. Είναι ευρύχωρο και ενδιαφέρον όπως άλλωστε τα περισσότερα μικρά σπίτια σαν αυτό, έχοντας κρυμμένα αντικείμενα και κολπάκια που τα κάνουν άνετο.
Δείτε λοιπόν στις μοναδικές φωτογραφίες που ακολουθούν πως είναι το εσωτερικό του.
Ο σχεδιαστής του σπιτιού, Graham Berry, το ονόμασε «Walden» λόγω του διάσημου βιβλίου του Henry David Thoreau (Αμερικανός φιλόσοφος, φυσιοδίφης, συγγραφέας και ποιητής).

spiti1

Το συγκεκριμένο σπίτι ανήκει στην κατηγορία των πιο μικρών μιας και οι διαστάσεις είναι μικροσκοπικές! Είναι περίπου 10 τετραγωνικά!

spiti2

Αλλά το εσωτερικό, είναι απίθανο. Είναι ιδανικό για ένα άτομο και διαθέτει κρεβάτι, κουζίνα και μπάνιο.

spiti3

Το μικρό αυτό σπίτι είναι αγροτικό, μποέμικο και μινιμαλιστικό καθώς διαθέτει πολλά και διαφορετικά στυλ συγχρόνως.

spiti4

Οι άσπροι τοίχοι, δίνουν στον χώρο μια αέρινη αίσθηση.

spiti5

Το μπάνιο περιλαμβάνει μόνο μια τουαλέτα στριμωγμένη μαζί με μια ντουζιέρα.

spiti6

Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, να διαβάσετε ή να φάτε στο πτυσσόμενο τραπεζάκι που βρίσκεται μπροστά από το παράθυρο, απολαμβάνοντας διαφορετική θέα κάθε μέρα.

spiti7

Το σκούρο ξύλο κερασιάς σε συνδυασμό με τον κασσίτερο, δημιουργούν ένα μοναδικό φυσικό αλλά και αστικό στυλ, το οποίο προσδιορίζει το σπίτι κάνοντάς το ξεχωριστό.

spiti8

Όπως αναφέρεται και στην αγγελία πώλησης η τιμή του είναι 18.500 δολάρια.

Αφήστε το σχόλιο σας: