Αφιέρωσε 5 Χρόνια για να Χτίσει μια Εκκλησία μόνο με Ζωντανά Δέντρα. Απλά δείτε το Εσωτερικό της και θα σας πιάσει ΔΕΟΣ..! - Fanpage

Αφιέρωσε 5 Χρόνια για να Χτίσει μια Εκκλησία μόνο με Ζωντανά Δέντρα. Απλά δείτε το Εσωτερικό της και θα σας πιάσει ΔΕΟΣ..!

Ο Barry Cox δεν είναι μόνο ένας αφοσιωμένος Καθολικός, είναι επίσης και ένας εκπληκτικά ταλαντούχος καλλιτέχνης και σχεδιαστής. Όταν ήταν μικρός, ο Barry από τη Νέα Ζηλανδία ονειρεύονταν να γίνει μια μέρα Πάπας. Ωστόσο όταν μεγάλωσε, κατάλαβε ότι είχε κλήση στην κηπουρική. Ο Barry ξεκίνησε μια επιχείρηση κηπουρικής και περιμένετε να δείτε τη μοναδική δουλειά που έκανε.

1

Όπως βλέπετε, ο Barry συνδύασε την δυνατή του πίστη με τα δημιουργικά του ταλέντα, για να δημιουργήσει κάτι πραγματικά εκπληκτικό.
Όταν ήταν νεότερος, ο Barry ταξίδεψε πολύ. Αγαπούσε να επισκέπτεται τις διάσημες εκκλησίες της υδρογείου. Από το Notre Dame, μέχρι τον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου. Αυτοί οι ιστορικοί καθεδρικοί ναοί, επηρέασαν το έργο του.

2

Ο Barry δημιούργησε ένα ζωντανό καθεδρικό ναό, πάνω σε τρία στρέμματα καταπράσινων χλοοταπήτων. Χρησιμοποιώντας μερικά από τα ωραιότερα δέντρα του κόσμου, η εταιρεία του Barry, Treelocations, δημιούργησε ένα θαυμάσιο αριστούργημα. Χρησιμοποίησε ένα ισχυρό υδραυλικό φτυάρι για να ξεριζώσει και να ανασυνθέσει τα ώριμα δέντρα στην ιδιοκτησία. Χρειάστηκαν 4 χρόνια για να το δημιουργήσει.

3

Η είσοδος στον καθεδρικό ναό είναι ζεστή και φιλική. Ρίξτε μια ματιά στην παραδοσιακή οροφή που χρησιμοποιεί πλούσια, φυσικά υλικά.

4

Το σιδερένιο πλαίσιο δίνει στην εκκλησία ένα κλασικό σχήμα. Το ανώτατο όριο αποτελείται από δέντρα της Λακωνίας και οι τοίχοι είναι χτισμένοι από δέντρα Leptospernum, που προσφέρουν ένα σκούρο πλούσιο χρώμα.

5

Το εσωτερικό της εκκλησίας είναι ιδανικό για να εισέρχεται το φυσικό φως, καθώς το φως του ήλιου λάμπει μέσα από το θόλο. Αυτό εξαλείφει κάθε ανάγκη για ηλεκτρικό φωτισμό. Ο βωμός είναι κατασκευασμένος από εισαγόμενο Ιταλικό μάρμαρο.

6

Οι εντυπωσιακοί λόφοι, είναι αυτοί που κάνουν την εκκλησία ακόμα πιο ιδιαίτερη. Τα λουλούδια, οι διακοσμητικοί φράχτες και τα μονοπάτια, κάνουν την ιδιοκτησία ένα αξιοθέατο που αξίζει.

7

Κατασκεύασε ακόμη και ένα λαβύρινθο.

8

Ανεξάρτητα από το πού στέκεται κανείς στην ιδιοκτησία, έχει ένα όμορφο θέαμα.

9

10

Ο Barry δημιούργησε τον κήπο για τη δική του ευχαρίστηση, παρόλα αυτά ο ονειρεμένος χώρος χρησιμοποιείτε συχνά για γάμους και άλλες μεγάλες εκδηλώσεις.

11

Ποια νύφη δεν θα ήθελε να περπατήσει σε αυτούς τους διαδρόμους;

12

Το παρακάτω βίντεο είναι μια γρήγορη περιήγηση σε αυτή τη μοναδική εκκλησία!

Credit: Shareably

Αφήστε το σχόλιο σας: