Εξωτερικά Φαίνεται σας ένα απλό Κοντέινερ, όμως μόλις δείτε ΠΩΣ είναι από Μέσα; Θα μείνετε με Ανοιχτό το Στόμα! - Fanpage

Εξωτερικά Φαίνεται σας ένα απλό Κοντέινερ, όμως μόλις δείτε ΠΩΣ είναι από Μέσα; Θα μείνετε με Ανοιχτό το Στόμα!


Έχετε επισκεφτεί ποτέ αποβάθρα πλοίου; Εάν ναι, σίγουρα θα ξέρετε τα ναυτιλιακά κοντέινερ. Αυτά, μοιάζουν με μεγάλα μεταλλικά κουτιά. Παρακάτω όμως θα δείτε, ότι μπορούν να χρησιμεύσουν και σαν κάτι άλλο…

1

Η Cubica, μια εταιρία που έχει έδρα έξω από την Κόστα Ρίκα, δημιούργησε το Casa Cubica, ένα σπίτι 16 τετραγωνικών φτιαγμένο από κοντέινερ.

2

Μπορείτε να δείτε ότι παρόλο που ο χώρος είναι μικρός, το σπίτι είναι πολύ όμορφο και λειτουργικό. Δείτε τι όμορφα που δείχνει αυτό το ξύλινο πάτωμα!

3

Λόγω του λειτουργικού σχεδιασμού που διαθέτουν τα σπίτια Casa Cubica, μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και τέσσερα άτομα. Για εξοικονόμηση ακόμη περισσότερου χώρου, το κρεβάτι μπορεί να διπλωθεί και να παραμεριστεί. Πόσο βολικό!

4

Κοιτάξτε αυτά τα επιπλέον κρεβάτια, πόσο όμορφα είναι τοποθετημένα στη γωνία…

5

Ποιος θα φανταζόταν, ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια τόσο λειτουργική κουζίνα σε ένα τόσο μικρό χώρο;

6

Και ένα τραπεζάκι για να απολαμβάνετε το δείπνο με τους αγαπημένους σας!

7

Το μπάνιο ίσως να φαίνεται μικρό, αλλά για το χώρο του είναι πολύ άνετο.

8

Και το πιο όμορφο μέρος…το πανέμορφο κατάστρωμα που βρίσκεται στην οροφή του σπιτιού, για να απολαμβάνετε τον ουρανό το βράδυ.

9

Τα Casa Cubica έχουν κατασκευαστεί έτσι, ώστε να μπορούν να μετακινούνται και να μετεγκαθίστανται εύκολα σε όλη την Κόστα Ρίκα.

Εσείς τι λέτε; Θα σας άρεσε να μένατε σε ένα Casa Cubica;

10

Credit: Shareably

Αφήστε το σχόλιο σας: