12 Καταπληκτικές Κατασκευές από όλο τον Κόσμο που μοιάζουν με Αληθινά έργα Τέχνης. - Fanpage

12 Καταπληκτικές Κατασκευές από όλο τον Κόσμο που μοιάζουν με Αληθινά έργα Τέχνης.

Καθημερινά βλέπουμε πολλά κτίσματα, αλλά ανάμεσα τους υπάρχουν και κάποια που πραγματικά ξεχωρίζουν για την δημιουργικότητα και την μοναδικότητα τους.

1. Παρεκκλήσι Thorncrown, Arkansas: Αυτό το όμορφο παρεκκλήσι είναι σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Maurice Jennings και δένει τέλεια με το δάσος.

43

2. Polygone Riviera, Γαλλία: Αυτό το δυσοίωνο κτίριο είναι στην πραγματικότητα ακριβό εμπορικό κέντρο στην γαλλική Ριβιέρα.

44

3. El Palau, Ισπανία: Ο Ισπανός αρχιτέκτονας Lluis Domenech I Montaner δημιούργησε αυτή την εντυπωσιακή γυάλινη κατασκευή που έχει κλίση προς τα κάτω.

45

4. Χρωματιστό σπίτι, Ινδία: Ο αρχιτέκτονας είχε το ελεύθερο να δημιουργήσει κάτι όμορφο και η δημιουργικότητα του φαίνεται. Το βράδυ ανάβουν χρωματιστά φωτάκια LED.

46

5. Fallingwater, Πενσυλβάνια: Ακόμα ένα κτίσμα που δένει με το σκηνικό γύρω του.

47

6. Εθνικό Κέντρο Τέχνης, Ιαπωνία: Το έκθεμα του Emmanuel Lemoureaux που ονομάζεται «Δάσος αριθμών».

48

7. «Το σημείο επαφής», Σιγκαπούρη: Μοιάζει βγαλμένο από το SimCity, αλλά πρόκειται για πραγματικό σύμπλεγμα πολυκατοικιών στην Σιγκαπούρη. Αποτελείται από 31 ενωμένες πολυκατοικίες και 8 μεγάλες αυλές.

49

8. Πανεπιστήμιο OCAD, Καναδάς: Το Κολέγιο Καλών Τεχνών και Σχεδίου του Ontario (OCAD) έπρεπε να έχει ένα ξεχωριστό κτίριο. Το κτίριο ονομάζεται «Επιφάνεια τραπεζιού» και υψώνεται πάνω από τους δρόμους του Toronto.

50

9. Πέτρινο άγαλμα “Cairn”, Nevada: Είναι δημιουργημένο από την Celeste Roberge και εκτίθεται στο Μουσείο Τέχνης της Nevada.

51

10. Σπίτι στον λόφο, Ισπανία: Ο αρχιτέκτονας Gil Bartolome σχεδίασε αυτό το σπίτι, το οποίο μοιάζει με πρόσωπο που αγωνιά εξωτερικά, αλλά είναι αρκετά όμορφο εσωτερικά.

52

11. Υπερυψωμένος ποδηλατόδρομος, Δανία: Στην Κοπεγχάγη παίρνουν τους ποδηλάτες πολύ στα σοβαρά.

53

12. Και ένα άγαλμα που δεν ανήκει στον κόσμο μας: Ο Chad Knight είναι ένας σχεδιαστής που ειδικεύεται στα εντυπωσιακά ρεαλιστικά έργα.

54

Οι εντυπώσεις σας;

Credit: trend.diply.com

Αφήστε το σχόλιο σας: