Μετακόμισαν μόνιμα σε αυτό το παλιό τροχόσπιτο. Δύο Χρόνια μετά, δεν το Αλλάζουν με τίποτα! Εσείς θα μένατε εκεί; - Fanpage

Μετακόμισαν μόνιμα σε αυτό το παλιό τροχόσπιτο. Δύο Χρόνια μετά, δεν το Αλλάζουν με τίποτα! Εσείς θα μένατε εκεί;

Για τις νεότερες γενιές είναι πλέον δύσκολο να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι, γι’αυτό και η τάση των μικροσκοπικών σπιτιών αναπτύσσεται συνεχώς! Σήμερα θα γνωρίσουμε ένα ζευγάρι που εκμεταλλεύεται στο έπακρο την ζωή σε ένα μικρό τροχόσπιτο. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, έχουν ό,τι χρειάζονται.

Η Kathleen και ο Greg είναι από το Colorado και λατρεύουν την απλή ζωή – ασχολούνται με την μουσική, φυτεύουν λαχανικά και κάθονται τα βράδια έξω, δίπλα στην φωτιά. Γι’αυτό και αποφάσισαν να μετακομίσουν σε ένα τροχόσπιτο του 1969 και να αφοσιωθούν σε αυτόν τον τρόπο ζωής.

Η Kathleen εξηγεί γιατί της αρέσει τόσο πολύ η ζωή στο τροχόσπιτο. «Πιστεύω ότι οι ζωές μας έχουν αλλάξει για πάντα χάρη σε αυτή την εμπειρία. Δεν πιστεύω ότι θα είμαστε ποτέ άνετα σε ένα μεγάλο σπίτι», λέει. «Αισθανόμαστε άνετα σε έναν μικρό χώρο περιτριγυρισμένοι από την φύση. Εδώ νιώθουμε σαν στο σπίτι μας.»

Αρχικά, ο Greg ήταν πιο ένθερμος υποστηρικτής αυτού του τρόπου ζωής, αλλά η Kathleen είχε μερικές αμφιβολίες, έτσι συμβιβάστηκαν αγοράζοντας ένα τροχόσπιτο 1.800 δολαρίων. Είναι ωραίο να βλέπεις ένα νεαρό ζευγάρι να ανακαλύπτει τι θέλει και να το ακολουθεί!

Η Kathleen μας ξεναγεί στο σπίτι τους και μας δείχνει τις ευρύχωρες ντουλάπες και το μπάνιο τους. Όπως φαντάζεστε, το τροχόσπιτο δεν διαθέτει κανονική τουαλέτα. Η μονάδα κομποστοποίησης δεν λειτουργεί με νερό, έτσι το νούμερο 1 και 2, όπως τα αποκαλεί, πρέπει να τα πετάνε.

Ωστόσο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν λίπασμα για τον κήπο. Αηδιαστικό, αλλά έξυπνο! Το ντους δείχνει κανονικό, αλλά αφού δεν διαθέτουν νερό, πρέπει να κάνουν μπάνιο στο γυμναστήριο. Δεν είναι άσχημο!

73

Στη συνέχεια μας δείχνουν την κουζίνα τους, η οποία είναι αρκετά μεγάλη. Η Kathleen λέει ότι το τροχόσπιτο αυτό έχει αρκετό αποθηκευτικό χώρο και έχει δίκιο! Επίσης, ο πάγκος της κουζίνας είναι αρκετά μεγάλος ώστε να χρησιμοποιηθεί ακόμα και για την παρασκευή γκουρμέ γεύματος.

Το υπνοδωμάτιο τους είναι το ίδιο άνετο με το υπόλοιπο σπίτι. Το κρεβάτι τους βρίσκεται στο πίσω μέρος του τροχόσπιτου ανάμεσα από τρία παράθυρα, χαρίζοντας του έτσι άπλετο φως. Έχουν ακόμη και χώρο για φιλοξενούμενους που διπλώνει και μαζεύεται κάτω από το κρεβάτι τους.

Δείτε στο βίντεο το υπόλοιπο σπίτι τους!

Εσείς θα μπορούσατε να μείνετε σε ένα τέτοιο σπίτι;

Credit: tiphero.com

Αφήστε το σχόλιο σας: