Το σπίτι της ήταν Μικρό και οι Κόρες της έμεναν στο ίδιο Δωμάτιο. Δείτε ΠΩΣ το μεταμόρφωσε σε 2 Ξεχωριστές Κρεβατοκάμαρες! - Fanpage

Το σπίτι της ήταν Μικρό και οι Κόρες της έμεναν στο ίδιο Δωμάτιο. Δείτε ΠΩΣ το μεταμόρφωσε σε 2 Ξεχωριστές Κρεβατοκάμαρες!

Το να έχεις το δικό σου χώρο, είναι πολύ σημαντικό. Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλος θα είναι αυτός ο χώρος, γιατί ότι διαστάσεις και να έχει είναι απαραίτητος για την προσωπική ηρεμία και ιδιωτική ζωή του καθενός. Πολλά είναι τα αδέλφια που μαλώνουν για αυτόν ακριβώς το λόγο, επειδή θέλουν λίγες στιγμές ιδιωτικότητας.

Όταν οι αδελφές Izzy και Abby άρχισαν να μαλώνουν στο υπνοδωμάτιό τους, οι γονείς τους κατάλαβαν ότι έπρεπε να κάνουν κάτι. Αν και δεν υπήρχε η δυνατότητα να δώσουν σε κάθε κορίτσι το δικό του υπνοδωμάτιο, έπρεπε να δώσουν στα κορίτσια το πλεονέκτημα της ιδιωτικής ζωής.

Αρχικά, το πλάνο ήταν να βάλουν έναν τοίχο για να δημιουργήσουν δύο υπνοδωμάτια. Όταν όμως το ζευγάρι πήγε στο ΙΚΕΑ, βρήκε μια πολύ καλύτερη λύση σε καταπληκτική τιμή, που δεν χρειάζονταν κατασκευή.

Τοποθέτησαν ένα ψηλό ράφι, που έδινε την αίσθηση τοίχου και έκανε τα κορίτσια να αισθάνονται ότι βρίσκονται σε δυο διαφορετικά δωμάτια.

Οι δύο αδελφές πάνε στο γαλλικό σχολείο και έχουν εμμονή με όλα τα πράγματα που έχουν θέμα το Παρίσι. Οπότε, το δωμάτιο είχε θέμα το Παρίσι. Αξιολάτρευτο και αριστοκρατικό.

1

Οι τοίχοι είχαν ένα μπλε παστέλ χρώμα και η διακόσμηση έπαιζε σε άσπρους και μαύρους τόνους.

Επίσης, υπήρχαν παντού αντικείμενα από τον πύργο του Άιφελ. Ακόμη, κρέμασαν κουρτινόξυλα με κουρτίνες και από τις δύο πλευρές του δωματίου, έτσι ώστε να δοθεί συμμετρία στο δωμάτιο!

Όλα κυμαίνονται στο μπλε, άσπρο και μαύρο χρώμα. Η μαμά τους, έχει τοποθετήσει αυτοκόλλητα και μαξιλάρια με θέμα το Παρίσι!
Οι δύο αδερφές λάτρεψαν το καινούργιο τους δωμάτιο και την πινελιά που τους χάρισε την προσωπική τους ιδιωτικότητα!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, με ποιόν τρόπο αυτή η γυναίκα χώρισε ένα δωμάτιο σε δυο χώρους για τις κόρες της και κάντε το και εσείς.

Credit: TipHero

Αφήστε το σχόλιο σας: