10 Εκπληκτικά Σπίτια, που είναι καλά Κρυμμένα από τα Αδιάκριτα Βλέμματα! Με το 7ο θα σας Πέσει το Σαγόνι! - Fanpage

10 Εκπληκτικά Σπίτια, που είναι καλά Κρυμμένα από τα Αδιάκριτα Βλέμματα! Με το 7ο θα σας Πέσει το Σαγόνι!

Όλοι μας μερικές φορές χρειαζόμαστε να προστατεύσουμε την ιδιωτική μας ζωή. Εντοπίσαμε 10 μοναδικά σπίτια, των οποίων η γοητεία έγκειται στο γεγονός ότι αυτά είναι καλά κρυμμένα από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Σπίτι κάτω από το έδαφος

Τέξας, Ηνωμένες Πολιτείες

1

2

Σε βάθος 2 μέτρα κάτω από το έδαφος, αυτό το σπίτι δημιουργεί την εντύπωση ότι είναι κατασκευασμένο από τυφλοπόντικες. Αλλά στο εσωτερικό του υπάρχουν όλα όσα χρειάζεστε για μια άνετη διαβίωση, ακόμη και μια μικρή πισίνα στην πίσω αυλή. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το μοναδικό σπίτι, δείτε εδώ.

Μπανγκαλόου κάτω από τα πεύκα

Βρετανική Κολούμπια, Καναδάς

3

4

Η ασυνήθιστη γεωμετρία και τα πράσινα βρύα στη στέγη του σπιτιού, του επιτρέπουν να ενσωματωθεί πλήρως με το γύρω τοπίο. Μπορείτε να δείτε την εσωτερική διαρρύθμιση του κτιρίου και να μάθετε άλλες λεπτομέρειες, σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Σπίτια στην ταράτσα εμπορικού κέντρου

Χουνάν, Κίνα

5

6

Το εμπορικό κέντρο με τα σπίτια στη στέγη βρίσκεται σε μια πόλη με πληθυσμό 4 εκατομμυρίων κατοίκων, και το πρόβλημα της έλλειψης οικοπέδων μερικές φορές λύνεται με τέτοιες μη πρότυπες μεθόδους. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κτίριο, δείτε εδώ.

Αγρόκτημα στο φαράγγι

Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες

7

8

Αυτό το σπίτι χτίστηκε το 1986 από ένα παντρεμένο ζευγάρι που ήθελε να ζήσει μια ήσυχη ζωή. Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τα άνετα δωμάτια και να μάθετε περισσότερα για αυτό το ασυνήθιστο σπίτι, σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Villa “Waltz”

Vals, Ελβετία

9

10

Η ιδέα των υπόγειων σπιτιών δημιουργήθηκε από την τοπική νομοθεσία: οι αρχές δεν είχαν τη δυνατότητα να οικοδομήσουν ψηλά κτίρια, καθώς αυτό θα χαλάσει το τοπίο. Στη συνέχεια, ένας αρχιτέκτονας αποφάσισε να χτίσει ένα σπίτι σε μια σπηλιά. Μπορείτε να μάθετε την τιμή και άλλες λεπτομέρειες σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Το σπίτι στο βράχο

Coquimbo, Χιλή

11

12

Αυτό το σπίτι θυμίζει υποβρύχιο σκάφος και αποτελείται από δύο επίπεδα, ένα εκ των οποίων είναι υπόγειο. Όλες οι λεπτομέρειες και άλλες φωτογραφίες του σπιτιού μπορείτε να βρείτε εδώ .

Ξύλινη καλύβα στη λίμνη

Hordaland, Νορβηγία

13

14

Για την κατασκευή αυτού του ξύλινου σπιτιού οι αρχιτέκτονες ασχολήθηκαν με το καμουφλάρισμα με το φυσικό τοπίο, αλλά είναι αρκετά μικρό καθώς έχει 20 τ.μ. εμβαδόν. Μπορείτε να βρείτε άλλες λεπτομέρειες σχετικά με την κατασκευή σε αυτό το σύνδεσμο.

Όαση στην έρημο

Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

15

16

Αυτό το ασυνήθιστο σπίτι, που η σκεπή του θυμίζει συσσωρευμένα φύλλα ή μανιτάρια, βρίσκεται στην έρημο της Καλιφόρνια. Περισσότερες φωτογραφίες από αυτό το σπίτι που κατασκευάστηκε από σκυρόδεμα, χάλυβα, χαλκό και γυαλί, καθώς και άλλες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ξενοδοχείο “Mirror Cube”

Lapland, Σουηδία

17

18

Οι εξωτερικοί τοίχοι του κτιρίου με επένδυση από γυαλί και με τελείωμα από υπέρυθρο φιλμ, έτσι ώστε τα πουλιά να το αναγνωρίζουν ως εμπόδιο. Βρείτε λεπτομέρειες για διαμονή στο ξενοδοχείο σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Ρετιρέ στο βράχο

Βηρυτός, Λίβανος

19

20

Η ιδέα του σπιτιού πάνω σε ένα βράχο αρχικά κανείς δεν πίστευε, αλλά στη πορεία το σχέδιο εμφανίστηκε στο Διαδίκτυο, και το έργο έχει προσελκύσει πολλούς δυνητικούς επενδυτές. Λεπτομέρειες σχετικά με το έργο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Credit: Adme

Αφήστε το σχόλιο σας: