10 Υπέροχες συμβουλές διακόσμησης που θα σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε πλήρως το σπίτι σας! - Fanpage

10 Υπέροχες συμβουλές διακόσμησης που θα σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε πλήρως το σπίτι σας!

Σας αποκαλύπτουμε μερικά χρήσιμα κόλπα για εσωτερική διακόσμηση που θα σας βοηθήσουν να ανακαινίσετε το χώρο σας και να τον κάνετε μοναδικό.

1. Διακοσμήστε τον τοίχο σας

1

Για να ανακαινίσετε ένα δωμάτιο, δεν είναι απαραίτητο ανακαινίσετε όλους τους τοίχους – αρκεί να επικεντρωθείτε σε έναν από αυτού είτε διακοσμώντας τον με ξύλινες σανίδες είτε βάφοντας τον.

2. Διάφανα έπιπλα

2

Αυτή η τεχνική είναι ιδιαίτερα σημαντική για μικρά διαμερίσματα – τα διάφανα έπιπλα δεν φορτώνει τον χώρο και δίνει στο εσωτερικό την αίσθηση της ελαφρότητας.

3. Από ένα συνηθισμένο έπιπλο σε design

3

Με τη βοήθεια των χρωμάτων και me μερικά ξύλινα πηχάκια, και τα πιο συνηθισμένα έπιπλα μπορούν να μετατραπούν σε κάτι πρωτότυπο σχεδιαστικά.

4. Καθρέφτης σαν ένα παράθυρο

4

Ένας καθρέφτης με τη μορφή των παραθύρων, όχι μόνο θα διευρύνει οπτικά το χώρο, αλλά και να κάνει ένα σκοτεινό δωμάτιο πιο φωτεινό – ειδικά αν έχει τοποθετηθεί μπροστά από το παράθυρο.

5. Φυτά

5

Τα φυτά εσωτερικού χώρου ζωντανεύουν και το πιο βαρετό δωμάτιο και επιπλέον βελτιώνουν σημαντικά το μικροκλίμα στο χώρο. Μπορούν να τοποθετηθούν σε διαφορετικά μέρη του δωματίου ή ακόμα και σε μια βιβλιοθήκη.

6. Bιβλία ως λεπτομέρεια του εσωτερικού χώρου

6

Δεν χρειάζεται να κρύβετε τα βιβλία σε κλειστά ράφια – ως «βιτρίνα» για τα βιβλία μπορούν να χρησιμεύσουν ακόμα και τα πιο ασυνήθιστα αντικείμενα – για παράδειγμα, ένα καλοριφέρ.

7. Διαφορετικές καρέκλες

7

Οι πανομοιότυπες καρέκλες γύρω από το τραπέζι είναι βαρετές και παλιομοδίτικες. Οι διακοσμητές προτείνουν να συνδυάσετε διαφορετικές καρέκλες: το βασικό είναι να συνδυάζονται καλά μεταξύ τους, για παράδειγμα, να έχουν το ίδιο χρώμα ή παρόμοιο σχεδιασμό.

8. Ασυνήθιστος φωτισμός

8

Τα μονόχρωμα χριστουγεννιάτικα φωτάκια μπορεί να μετατραπούν όχι μόνο σε πηγή φωτός, αλλά και πλασιώσουν φωτογραφίες από Polaroids.

9. Διαχωριστικά

9

Τα διαχωριστικά δωματίου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διαιρέσετε ένα δωμάτιο σε περισσότερα μέρη. Επιπλέον, δεν είναι απαραίτητο να είναι ένας τοίχος, μπορεί να είναι, για παράδειγμα, μια βιβλιοθήκη με ανοικτά ράφια.

10. Ο χώρος δίπλα σε ένα παράθυρο

10

Ο χώρος κοντά στο παράθυρο είναι ιδανικός για τη δημιουργία χώρων αναψυχής: θα μπορούσε να είναι απλά ένα μέρος για να καθίσετε ή ένας καναπέ, όπου μπορείτε να διαβάσετε άνετα ένα βιβλίο, ή ακόμη και να κοιμηθείτε.

Credit: Adme

Αφήστε το σχόλιο σας: