14χρονη μάζευε χρήματα για να αγοράσει ένα παλιό τροχόσπιτο. Μόλις δείτε ΠΩΣ το μεταμόρφωσε, θα της βγάλετε το καπέλο! - Fanpage

14χρονη μάζευε χρήματα για να αγοράσει ένα παλιό τροχόσπιτο. Μόλις δείτε ΠΩΣ το μεταμόρφωσε, θα της βγάλετε το καπέλο!

Είναι γνωστό, ότι δεν χρειάζεσαι ένα μεγάλο σπίτι ή να ξοδέψεις μια περιουσία για να δημιουργήσεις ένα ζεστό και όμορφο μέρος για να περάσεις λίγο χρόνο.

1

Η δεκατετράχρονη Ellie Yeater, έκανε μια υπέροχη DIY δημιουργία κάνοντας μια εντυπωσιακή μεταμόρφωση.

2

Η Ellie από τη Δυτική Βιρτζίνια, είχε κάποιο ελεύθερο χρόνο το καλοκαίρι και αποφάσισε να περάσει τις περισσότερες ημέρες της ανακαινίζοντας ένα παλιό τροχόσπιτο του 1974.

3

Η 14χρονη είχε μαζέψει 500 δολάρια, με σκοπό να αγοράσει ένα τροχόσπιτο. Συγκέντρωσε τα χρήματα από τα γενέθλιά της, αλλά και πολλές δουλειές. Η μητέρα της Ellie την περιγράφει ως παιδί που είναι «έξω από το κουτί».

4

Βρήκε ένα τροχόσπιτο στην τιμή των 200 δολαρίων. Η Ellie χρησιμοποίησε το υπόλοιπο των χρημάτων της για να συγκεντρώσει τα υλικά για την ανακαίνιση, συμπεριλαμβανομένων των χρωμάτων, του δαπέδου, του υφάσματος και φυσικά μερικών εσωτερικών αντικειμένων και άλλων διακοσμητικών. Ευτυχώς, ο μπαμπάς της αποφάσισε να ρίξει λίγα χρήματα για να αγοράσει στην Ellie ένα ρολό από ξύλο και καουτσούκ.

Η φαινομενικά χαμηλή τιμή έφερε ένα κόστος, καθώς υπήρχε αρκετή δουλειά.

5

«Χρειάστηκε δουλειά … πολλή δουλειά», είπε.

Η οικογένεια Yeater έχει αρκετό εξωτερικό χώρο. Τους ανήκει ένα τεράστιο κτήμα 60 στρεμμάτων και ο αδελφός της Ellie Isaiah, έχει ήδη χτίσει μια δική του μικρή καμπίνα όπου διαμένει ο ίδιος και οι φίλοι του.

6

Από εκεί εμπνεύστηκε και η Ellie, παρόλο που ήθελε το σχέδιό της να είναι πιο χαριτωμένο και επίσης να σιγουρευτεί ότι τοποθετηθεί το τροχόσπιτό της κοντά στο σπίτι, προκειμένου να παραμείνει στο φάσμα του σήματος Wi-Fi και να έχει πρόσβαση στο internet.

7

Πριν η Ellie μπορέσει να ξεκινήσει με τη διακόσμηση και την ανακαίνιση, το τροχόσπιτο έπρεπε να καθαριστεί καλά. Ο παππούς της Lawrence ήταν πολύ χαρούμενος που την βοήθησε με την ξυλουργική και τη ζωγραφική του.

8

Η Ellie επέλεξε ένα λαμπερό παστέλ χρώμα του ροζ και του μπλε χρώματος και έβαψε σχεδόν τα πάντα μέσα στο τροχόσπιτο για να δώσει μια μοναδική ταυτότητα.

9

Δεν ήταν μόνο το χρώμα που έκανε τη διαφορά, αφού η Ellie εγκατέστησε και ένα εντελώς νέο πάτωμα μαζί με νέα έπιπλα και αυτοσχέδιες κουρτίνες. Φυσικά, η διακόσμηση του χώρου με ένα σωρό προσωπικά αντικείμενα ήταν δεδομένη.

10

Ακριβώς έξω από το τροχόσπιτο, εγκαταστάθηκε επίσης ένα μικρό μονοπάτι.

«Λατρεύω ότι το μονοπάτι γιατί δεν βρίσκεται σε ευθεία, ακριβώς όπως και η ζωή.»

11

Ο παππούς της, τη βοήθησε με το δύσκολο έργο ανακαίνισης, αλλά και η γιαγιά της Ellie ήταν επίσης πρόθυμη να βάλει ένα χεράκι. Έδωσε στην Ellie μερικά μικρά αντικείμενα, που συνδυάζονταν τέλεια με το στυλ του τροχόσπιτου.

Αυτή η δεκατετράχρονη μάζεψε αρκετά χρήματα, για να φτιάξει το ιδανικό μέρος για τον εαυτό της και τους φίλους της και πρέπει να παραδεχτούμε ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά εκπληκτικό!

Credit: Shareably

Αφήστε το σχόλιο σας: