Ένας Παράδεισος 16 Τ.Μ.: Η Μικρή Εξοχική ΚατοικίαΠου Αποδεικνύει Ότι Δεν Χρειάζεσαι Τεράστιο Χώρο Για Να Έχεις Τα Πάντα - Fanpage

Ένας Παράδεισος 16 Τ.Μ.: Η Μικρή Εξοχική ΚατοικίαΠου Αποδεικνύει Ότι Δεν Χρειάζεσαι Τεράστιο Χώρο Για Να Έχεις Τα Πάντα

Ένας Παράδεισος 16 Τ.Μ.: Η Μικρή Εξοχική ΚατοικίαΠου Αποδεικνύει Ότι Δεν Χρειάζεσαι Τεράστιο Χώρο Για Να Έχεις Τα Πάντα

Γνωρίστε το Bayside Bungalow – Ένα μικροσκοπικό σπίτι πάνω σε ρόδες, που βρίσκεται στις ακτές του Puget Sound στην Olympia της Ουάσιγκτον, στην U.S.A.

Σε συνολικά 15,84 τ.μ., και πέντε μήνες προσωπικής δουλειάς η 26χρονη Brittany Yunker κατασκεύασε μία κατοικία που αποδεικνύει ότι μπορεί ένα τόσο μικρό σπίτι να προσφέρει ευχάριστη διαβίωση.

Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρική ενέργεια, έχει ένα μικρό θερμοσίφωνα για το νεροχύτη και το ντους και θερμαίνεται από ένα μίνι τζάκι αερίου στο σαλόνι και μια ηλεκτρική θερμάστρα τοίχο.

Για να κρατήσει το κόστος χαμηλά η Brittany Yunker, χρησιμοποίησε εναλλακτικά στοιχεία ή υλικά αγορασμένα από παζάρια.

Έτσι, αντί για κατασκευάσει ακριβά ντουλάπια κουζίνας, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει κουρτίνες από σάκους καφέ που αγόρασε για $1 το κάθε ένα από ένα τοπικό καφεκοπτείο, για να κρύψει τα ράφια.

Το πολύχρωμο νεροχύτη τον αγόρασε από μια υπαίθρια αγορά στο Μεξικό, ενώ τον καθρέπτη του μπάνιου το βρήκε σε τοπικό παζάρι.

Στη σοφίτα, πάνω από την κουζίνα και το μπάνιο, σε ένα χώρο 4,14 τ.μ., κατασκευάστηκε το υπνοδωμάτιο, προσβάσιμο από μία αποσπώμενη σκάλα.. Ένα μεγάλο παράθυρο στην οροφή, πάνω από το κρεβάτι, επιτρέπει στα καιρικά φαινόμενα να δημιουργούν εικόνες. Ήλιος, σύννεφα και αστέρια μετατρέπουν το κάδρο του παραθύρου σε φυσικό πίνακα.

Το Bayside Bungalow κατασκευάστηκε βάση σχεδίων του Tumbleweed Tiny House Company.

Αφήστε το σχόλιο σας: