Μια ζωή πλήρωνε ενοίκια και τα λεφτά δεν της έφταναν για να βγάλει το μήνα. Δείτε ΠΟΥ μετακόμισε και θα σας πέσει το σαγόνι! - Fanpage

Μια ζωή πλήρωνε ενοίκια και τα λεφτά δεν της έφταναν για να βγάλει το μήνα. Δείτε ΠΟΥ μετακόμισε και θα σας πέσει το σαγόνι!

Ας είμαστε ειλικρινείς – ένα ακριβό ενοίκιο δεν είναι ποτέ μια εύκολη υπόθεση. Ενώ είναι σίγουρα κάτι που οι περισσότεροι από εμάς πρέπει να κάνουμε για να κρατήσουμε μια στέγη πάνω από τα κεφάλια μας, αυτό το μηνιαίο έξοδο μας κρατάει ένα μεγάλο βήμα πίσω από το να αγοράσουμε ένα δικό μας σπίτι μια μέρα.

Η Eileah Ohning, μια 31χρονη παραγωγός, αποφάσισε να μειώσει το υψηλό ενοίκιό της και να μετακομίσει. Έτσι, ζει στο φορτηγό της! Η κάτοικος του Οχάιο κοιμάται σε ένα φορτηγό όχημα Freightliner High Top που το μετέτρεψε σε σπίτι.

Η Eileah κατάφερε να πάρει ένα όχημα, παρόμοιο με εκείνο που χρησιμοποιούν οι εργολάβοι στη δουλειά τους και να το μετατρέψει σε ένα λειτουργικό σπίτι.

Μέχρι στιγμής, έχει ένα μεγάλο κρεβάτι, έναν πάγκο για μαγείρεμα και άφθονο αποθηκευτικό χώρο.

Το επόμενο βήμα της κατασκευής της θα είναι να βάλει στο φορτηγάκι ρόδες. Μέσα στο επόμενο έτος, σχεδιάζει να προσθέσει ντουλάπια, ένα ντους και τουαλέτα.

Μέχρι στιγμής, η Eileah έχει δαπανήσει μόνο 17.000 δολάρια τόσο για την αγορά του φορτηγού όσο και για το κόστος ανακαίνισης.

Όταν οι καιροί απαιτούν πρακτικά μέτρα… Αν αυτή η ιστορία σας κάνει να ξανασκεφτείτε τον τρόπο που ζείτε, τότε καλώς!

Βλέπετε, η Eileah αρχικά αποφάσισε να ξεφύγει από την παραδοσιακή κατοικία εξαιτίας του ακριβού ενοικίου που καταστρέφει το χρηματικό μέλλον πολλών νέων ανθρώπων στις μέρες μας.

«Δεν είχα την ικανότητα να μαζέψω χρήματα ή να αγοράσω ένα σπίτι σύντομα», θυμάται η Eileah. Μετά από έρευνα σε μικροσκοπικά σπίτια, συμβουλεύτηκε μερικούς ανθρώπους, τα έβαλε κάτω και συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσε να εξοφλήσει το χρέος των 42.000 δολαρίων στο φοιτητικό δάνειο της μέσα στο πρώτο έτος της «μικροσκοπικής διαβίωσης» και το έκανε!

Πραγματικά πολύ εντυπωσιακό το κατόρθωμα της! Δείτε το βίντεο για τη ζωή της παρακάτω:

Credit: TipHero

Αφήστε το σχόλιο σας: