ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ..!! Μετά από 20 μέρες πεζοπορίας, ζευγάρι έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και παντρεύτηκε στο Έβερεστ. - Fanpage

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ..!! Μετά από 20 μέρες πεζοπορίας, ζευγάρι έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και παντρεύτηκε στο Έβερεστ.

Η αγάπη λένε, μπορεί να μετακινήσει ακόμα και βουνά, αλλά ένα ζευγάρι από την Καλιφόρνια απέδειξε ότι μπορεί επίσης και να τα αναρριχηθεί. Η Ashley Schmeider και ο James Sisson, θεώρησαν ότι η γαμήλια τελετή δεν τους ταιριάζει – έτσι αποφάσισαν να παντρευτούν στο όρος του Everest. Όπως καταλαβαίνετε, οι φωτογραφίες του γάμου τους είναι επικές!

Η 32χρονη Ashley και ο 35χρονος James, πέρασαν έναν ολόκληρο χρόνο προγραμματίζοντας το γάμο τους. Εκπαιδεύτηκαν για την αποστολή τους και έφτασαν στο Νεπάλ στις αρχές Μαρτίου. Συνοδευόμενοι από τον φωτογράφο τους Charleton Churchill, τους πήρε 3 εβδομάδες για να φτάσουν τη βάση κατασκήνωσης του Everest στο ύψος των 5.181 μέτρων, όπου τελικά αντάλλαξαν όρκους, αφού πρώτα πάλεψαν με το βαθύ χιόνι, τις θερμοκρασίες κατάψυξης και το φόβο με το ύψος. Οι φωτογραφίες του Churchill, απεικονίζουν ένα εντυπωσιακό μείγμα από πλούσιο μπλε χρώμα, υπέροχο λευκό και τραχιές πέτρες.

Ακολουθήστε το συναρπαστικό τους ταξίδι και δείτε τα φανταστικά τελικά αποτελέσματα παρακάτω!

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

1

Credit: BoredPanda

Αφήστε το σχόλιο σας: