Αυτή η Γυναίκα Γιόρτασε το Διαζύγιό της με μια Άκρως Τολμηρή Φωτογράφηση - Fanpage

Αυτή η Γυναίκα Γιόρτασε το Διαζύγιό της με μια Άκρως Τολμηρή Φωτογράφηση

Η Catherine Marie Haberkorn από την Άιοβα των ΗΠΑ αποφάσισε να γιορτάσει το διαζύγιό της με μια άκρως τολμηρή φωτογράφηση.

1

Συνεργάστηκε με μια φωτογράφο, την Angela Josephine Ferraro, για να καταγράψει το τέλος της σχέσης της, καίγοντας φωτογραφίες, καταστρέφοντας μια γαμήλια τούρτα, και σκίζοντας το νυφικό της με ένα μαχαίρι.

2

Η Ferraro, η φωτογράφος, δήλωσε στο BuzzFeed ότι εμπνεύστηκε από μια άλλη φωτογράφηση διαζυγίου που είδε στο Facebook και ήθελε να το δοκιμάσει.

3

“Η Catherine είναι η μόνη φίλη που γνωρίζω που βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου, και της ζήτησα αν θέλει να κάνει τη φωτογράφηση, και εκείνη δέχτηκε”

Η Haberkorn δήλωσε σε συνέντευξη στο BuzzFeed ότι βγαίνοντας από το νυφικό με κορσέ και μπότες συμβολίζει την “έξοδο από τη σχέση.”

4

“Όταν καταστρέφω τη τούρτα είναι σαν να δηλώνω ότι η σχέση έχει τελειώσει για τα καλά,” προσθέτει.

Από τότε που η Ferraro δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο Facebook τη Παρασκευή, έχει “απολύτως εκπλαγεί από το πόσο γρήγορα και μακριά έχουν φτάσει οι φωτογραφίες και πόσο πολλοί άνθρωποι τις έχουν δει. ”

5

“Είχα περίπου 350 like στη σελίδα μου στο Facebook τη Παρασκευή πριν ανεβάσω το άλμπουμ. Από τη Παρασκευή μέχρι σήμερα, έχω πάνω από 14.000 like και σχεδόν 1 εκατομμύριο προβολές! Είναι μεγάλη τιμή μου που αρέσει σε τόσους πολλούς και έχουν επικοινωνήσει μαζί μου!”

Η Haberkorn πρόσθεσε ότι η φωτογράφηση ήταν τόσο διασκεδαστική και προτείνει τη φωτογράφηση διαζυγίου για όσους είναι πρόθυμοι να το κάνουν.

6

???

7

Εσείς θα δοκιμάζατε μια τέτοια φωτογράφηση; Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!

Credit: buzzfeed.com

Αφήστε το σχόλιο σας: