Αυτό το ξενοδοχείο είναι εγκαταλελειμμένο εδώ και δεκαετίες! Ο λόγος θα σας ανατριχιάσει... - Fanpage

Αυτό το ξενοδοχείο είναι εγκαταλελειμμένο εδώ και δεκαετίες! Ο λόγος θα σας ανατριχιάσει…

Ο καταρράκτης Tequendama (Salto del Tequendama) είναι ένα σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο περίπου 30 χλμ νοτιοδυτικά της Μπογκοτά, της πρωτεύουσας της Κολομβίας. Κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες επισκέπτονται την περιοχή για να θαυμάσουν τον καταρράκτη ύψους 157 μέτρων αλλά και την μοναδική ομορφιά της φύσης

τριγύρω του.

Σύμφωνα με το μύθο κατά τη διάρκεια της ισπανικής κατάκτησης στη Νότια Αμερική, προκειμένου να ξεφύγουν από τη σκλαβιά οι ιθαγενείς της περιοχής πηδούσαν από το Salto Del Tequendama, μεταμορφώνονταν σε αετοί και πετούσαν προς την ελευθερία τους.

Ένα άλλο πολύ κοντινό στον καταρράκτη αξιοθέατο είναι το εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο del Salto.

Το πολυτελές Hotel del Salto άνοιξε το 1928 για να υποδέχεται τους πλούσιους ταξιδιώτες που επισκέπτονταν τον καταρράκτη. Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Tequendama, πάνω στην άκρη του γκρεμού, και παρείχε καταπληκτική θέα στους επισκέπτες του.

Τις δεκαετίες που ακολούθησαν όμως, ο ποταμός Μπογκοτά μολύνθηκε και οι τουρίστες έχασαν σταδιακά το ενδιαφέρον τους για την περιοχή. Το ξενοδοχείο έκλεισε τελικά στις αρχές της δεκαετίας του 90 και από τότε είναι εγκαταλελειμμένο. Το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι στο παρελθόν επέλεξαν το σημείο που βρίσκεται το ξενοδοχείο για να αυτοκτονήσουν πηδώντας στο κενό, έχει κάνει τους ανθρώπους της περιοχής να πιστεύουν ότι το ξενοδοχείο είναι στοιχειωμένο.

Imgur
Imgur
GalleryHip
GalleryHip
GalleryHip
GalleryHip
GalleryHip
GalleryHip
GalleryHip
GalleryHip
GalleryHip
GalleryHip
Wikipedia
Wikipedia

[πηγή]

Αφήστε το σχόλιο σας: