Γυναίκα Πιλότος της Ryanair έχει Προκαλέσει Πανικό στο Instagram με τις μοναδικές Φωτογραφίες της! - Fanpage

Γυναίκα Πιλότος της Ryanair έχει Προκαλέσει Πανικό στο Instagram με τις μοναδικές Φωτογραφίες της!

Η Maria Pettersson εργάζεται ως πιλότος στην αεροπορική εταιρεία Ryainair και έχει συγκεντρώσει πάνω από 128.000 οπαδούς στο Instagram, όπου μοιράζεται φωτογραφίες της εν ώρα εργασίας.

Η 32χρονη κούκλα από την Σουηδία μοιράζεται επίσης φωτογραφίες της ζωής της έξω από το “γραφείο” του αεροσκάφους, επιδεικνύοντας τις ικανότητές της στην γιόγκα με φόντο εκπληκτικά σκηνικά ή την σούπερ εμφάνισή της με μικροσκοπικά μπικίνι.

1

2

Η Maria κατάγεται από το Gothenburg της Σουηδίας, αλλά πλέον ζει στο Παλέρμο στη Σικελία. Είπε ότι άρχισε να βγάζει selfies στον θάλαμο διακυβέρνησης για να μπορέσουν οι φίλοι της και η οικογένειά της να δουν την καθημερινότητά της στην εργασία.

Μου άρεσε πολύ η θετική ανατροφοδότηση που έπαιρνα και όλα τα ερωτήματα από τους νέους αεροπόρους που αναρωτιόντουσαν για το πως μπορούν να γίνουν πιλότοι ή για μια συγκεκριμένη διαδικασία στον προσομοιωτή πτήσης.

3

4

5

6

Η Maria – η οποία είναι ακόμα χωρίς σύντροφο -, έγινε πιλότος πολιτικού αεροσκάφους σε ηλικία 30 ετών και πετάει τακτικά με ένα Boeing 737 το οποίο μπορεί να χωρέσει περίπου 200 επιβάτες, έχει άνοιγμα φτερών 111 πόδια και κυμαίνεται από 102 πόδια μέχρι 138 πόδια σε μήκος, αλλά η αυτή η κούκλα δεν πτοείται από την πανίσχυρη μηχανή! Την κουμαντάρει μια χαρά!

7

8

9

10

11

Credits: Daily Mail

Αφήστε το σχόλιο σας: