Η σπαρακτική Φωτογραφία που Σόκαρε τον Κόσμο: Τραυματισμένο Aγoράκι περιμένει τους Χαμένους Γονείς του μετά από Βομβιστική Επίθεση - Fanpage

Η σπαρακτική Φωτογραφία που Σόκαρε τον Κόσμο: Τραυματισμένο Aγoράκι περιμένει τους Χαμένους Γονείς του μετά από Βομβιστική Επίθεση

Αυτή η φωτογραφία με το τραυματισμένο παιδάκι, κρύβει όλο τον πόνο και την τραγωδία του πολέμου στη Συρία.

Ένα μικρό αγόρι, πέντε χρονών, κάθετε σε μία καρέκλα μέσα σε ένα ασθενοφόρο μετά την αεροπορική επίθεση στη πόλη του, το Χαλέπι. Τα ίχνη των γονιών του, παραμένουν αγνώστα.

Ενώ είναι καλυμμένος με σκόνη από τα χαλάσματα, το μισό του πρόσωπο είναι γεμάτα αίματα και φαίνεται ζαλισμένος.

1

2

3

4

5

Όπως βλέπουμε στα πλάνα, το αγοράκι προσπαθεί να σκούπησει τη σκόνη από το μέτωπό του, αλλά βλέπει πως αιμοραγεί και ακουμπάει ξανά το κεφάλι του πίσω στην καρέκλα.

Παρ’ όλα αυτά, δεν κλαίει, αλλά περιμένει τους διασώστες καθώς βγαίνουν από το αθενοφόρο για να σώσουν άλλα 4 παιδάκια, για να τα μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Οι φωτογραφίες και το βίντεο του μικρού αγοpιού έγιναν αμέσως viral.

6

7

8

9

10

11

12

13

Ο Omran – το όνομα του παιδιού – υπέστη τραύματα στο κεφάλι όταν το σπίτι του, που βρίσκεται σε περιοχή που κατέχουν οι αντάρτες, χτυπήθηκε σε μια αεροπορική επιδρομή.

Εθελοντές από την πολιτική ομάδα άμυνας της Συρίας, γνωστοί ως White Helmets, έσωσαν το 5ρονο αγόpι μαζί με άλλα 3 παιδιά.

Χιλιάδες άνθρωποι έχουν αντιδράσει με τις εικόνες στο διαδίκτυο από τότε που κυκλοφόρησαν το βράδυ της Τετάρτης, εκφράζοντας τη λύπη τους για το αγοράκι, με πολλούς να ζητούν να σταματήσει ο πόλεμος.

Credits: Daily Mail

Αφήστε το σχόλιο σας: