«Η Πρώτη Μέρα της Ζωής»: 16 Νέες Μαμάδες Φωτογραφίζονται αγκαλιά με τα Νεογέννητα Μωρά τους, 24 ώρες μετά τον Τοκετό - Fanpage

«Η Πρώτη Μέρα της Ζωής»: 16 Νέες Μαμάδες Φωτογραφίζονται αγκαλιά με τα Νεογέννητα Μωρά τους, 24 ώρες μετά τον Τοκετό

Στην παρακάτω υπέροχη συλλογή Φωτογραφιών με τίτλο «Η Πρώτη Μέρα της Ζωής», η Καλλιτέχνιδα Φωτογράφος Dzhenni Lyuis προσπαθεί να αναδείξει την μοναδική ομορφιά μιας νέας μητέρας την πρώτη μέρα της ζωής του παιδιού της και το άμεσο δέσιμό της μαζί του, μέσα από απλά καθημερινά πορτραίτα νέων μαμάδων που φωτογράφησε η ίδια το πολύ 24 ώρες μετά την γέννησή αυτών των μωρών.

Όπως δηλώνει η ίδια:
«Πολύ συχνά, η γέννηση ενός παιδιού περιβάλλεται από φόβο, δεισιδαιμονίες, έλλειψη γνώσης και ιστορίες γεμάτες πόνο. Καθώς είμαι και η ίδια μητέρα δύο παιδιών μπορώ και κατανοώ σε μεγάλο βαθμό ότι είναι σημαντικό και αναγκαίο να δείξουμε και να αναδείξουμε την ωραία και ξεχωριστή πλευρά της μητρότητας όπως επίσης την μοναδική ομορφιά των γυναικών αυτών. Από τη σκοπιά του φωτογράφου αυτό που θα ήθελα κυρίως να τονίσω είναι πως το να απαθανατίζεις μια Γυναίκα τη στιγμή που γίνεται Μητέρα είναι κάτι μαγικό και ανεπανάληπτο.»

Εμάς πραγματικά μας άγγιξε το έργο της και αποφασίσουμε να σας το παρουσιάσουμε:

2

16

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

1

Πως σας Φάνηκαν;

Μπορείτε να μοιραστείτε τις εντυπώσεις σας στα σχόλια παρακάτω.

Credit: adme.ru

Αφήστε το σχόλιο σας: