Τρίχρονο κοριτσάκι μεταμορφώνεται σε όποια διάσημη θέλει και το αποτέλεσμα είναι αξιολάτρευτο! Με την Μέριλ Στριπ θα μείνετε! - Fanpage

Τρίχρονο κοριτσάκι μεταμορφώνεται σε όποια διάσημη θέλει και το αποτέλεσμα είναι αξιολάτρευτο! Με την Μέριλ Στριπ θα μείνετε!

Όλα ξεκίνησαν όταν η γιαγιά της 3χρονης Scout, Nonnie, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος για να απασχολήσουμε το μυαλό μας σε μια τόσο δύσκολη στιγμή.

Όταν τα μαλλιά της Nonnie άρχισαν να πέφτουν, η Scout ανησύχησε πολύ. Έτσι, έπρεπε να μάθει ότι οι γυναίκες είναι μαχήτριες! Επιλέξαμε διάσημες και άγριες γυναίκες, για να της διδάξουμε τη δύναμη που κρύβουν οι γυναίκες.

Διαλέξαμε κάποιες γυναίκες και της είπαμε λίγα λόγια για την κάθε μια. Στη συνέχεια επιλέξαμε τη φωτογραφία που θέλαμε να αναπαράγουμε μαζί. Εργαστήκαμε πάνω σε αυτό το έργο, για λίγο λιγότερο από ένα χρόνο.

Η Nonnie διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τον Απρίλιο του 2016 και είχε 6 κύκλους έντονης χημειοθεραπείας από τον Ιούνιο μέχρι το Σεπτέμβριο εκείνου του έτους. Αφού τελικά ανέκτησε κάποια δύναμη, δέχτηκε και άλλο ένα χτύπημα… μια διπλή μαστεκτομή.

Η Scout μάθαινε από πρώτο χέρι για το πόσο καταπληκτικές και δυνατές είναι οι γυναίκες. Οπότε, συνεχίσαμε να την τραβάμε φωτογραφίες. Είχαμε πει ότι στο τέλος, θα κάνουμε ένα φωτογραφικό βιβλίο για τις Scout και Nonnie. Διαλέξαμε μερικές από τις αγαπημένες της Nonnie, όπως την Ellen. Η Scout έχει μια λίστα με τους ήρωες της Disney, που τραβήξαμε επίσης!

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν ανεκτίμητο. Κάθε λεπτό που περνούσα για το σχεδιασμό, το γύρισμα και το μοντάζ, άξιζαν 100% τον κόπο.

Αυτό το εγχείρημα μου έμαθε πολλά, το ίδιο και στην κόρη μου. Θέλω η κόρη μου να κοιτάζει πίσω σε αυτό και να γνωρίζει ότι οι γυναίκες είναι εξίσου ισχυρές όπως και κάθε άνθρωπος. Ελπίζω ότι όταν η Scout θα ανατρέχει σε αυτό, να νοιώθει περήφανη για αυτή που είναι.

Αν και η Scout έχει μιμηθεί τόσους καταπληκτικούς ανθρώπους, εγώ την ενθαρρύνω να γίνει ο άνθρωπος που θέλει να είναι. Δεν έχει σημασία τι, νομίζω ότι είναι καταπληκτική.

Nonnie και Scout

1

Malala και Scout

2

Nonnie και Scout

3

Adele και Scout

4

Moana και Scout

5

Scout και Frida

6

Carrie Fisher και Scout

7

Emma Watson και Scout

8

Ellen Degeneres και Scout

9

Betty White και Scout

10

Ellen Page και Scout

11

Scout και Nonnie

12

Zooey Deschanel και Scout

13

Rowan Blanchard και Scout

14

Meryl Streep και Scout

15

Scout και Liza Koshy

16

Scout και Nonnie

17

Millie Bobby Brown ως Eleven και Scout

18

Drew Barrymore και Scout

19

Mindy Kaling και Scout

20

Credit: BoredPanda

Αφήστε το σχόλιο σας: