12 Άκρως ανατριχιαστικές φωτογραφίες που θα σας κάνουν να πιστέψετε στα Φαντάσματα! Η 11η θα σας Τρομοκρατήσει! - Fanpage

12 Άκρως ανατριχιαστικές φωτογραφίες που θα σας κάνουν να πιστέψετε στα Φαντάσματα! Η 11η θα σας Τρομοκρατήσει!

1. Ο απρόσκλητος επισκέπτης γάμου

1

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1972 και δείχνει τέσσερις καλεσμένους σε ένα γάμο. Μόνο που κρύβεται κάποιος ακόμα πίσω από τον άντρα με το μαύρο κοστούμι.

2

Φαίνεται κάποιος να ξεπροβάλλει και να κοιτάζει προς το φακό, ενώ είναι ορατά και τα παπούτσια του.

3

2. Το επιπλέον χέρι

4

Μια οικογενειακή φωτογραφία που καταστράφηκε με ένα επιπλέον χέρι. Βρίσκεται στον δεξί ώμο του πατέρα και κανείς δεν γνωρίζει σε ποιον ανήκει.

3. Η γυναίκα στο ασανσέρ

5

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε από έναν γιατρό στη Βολιβία. Οι πόρτες του ασανσέρ ανοίγουν και κανείς δεν είναι μέσα. Όμως όταν είδαν τη φωτογραφία μετά είναι εμφανής μια γυναικεία φιγούρα με μακριά μαύρα μαλλιά.

4. Η γυναίκα στο βάθος

6

Οικογενειακή φωτογραφία του 1930, Νέα Ζηλανδία. Ο άντρας που δημοσίευσε τη φωτογραφία αναφέρει ότι η θεία του που μεγάλωσε εκεί, έβλεπε τη φιγούρα μιας γυναίκας με φόρεμα και με μαύρα μαλλιά σε κότσο δίπλα στο κρεβάτι της.

5. Η φωτογραφία της οικογένειας Cooper

7

Αυτή η οικογενειακή φωτογραφία λέγεται πως τραβήχτηκε τη δεκαετία του 1950. Δύο γυναίκες κάθονται στο τραπέζι, έχοντας δύο χαρούμενα αγοράκια στην αγκαλιά τους. Αλλά όταν η φωτογραφία εμφανίστηκε, κάτι άλλο αποκαλύφθηκε. Ένα τρομακτικό σώμο να κρέμεται ανάποδα δίπλα τους με κενό μαύρο πρόσωπο.

6. Ο δαίμονας του νοσοκομείου

8

Αυτή η τρομακτική φιγούρα τραβήχτηκε σε οθόνη παρακολούθησης μιας νοσοκόμας. Το άτομο που δημοσίευσε τη φωτογραφία ισχυρίστηκε ότι ο ασθενής στο κρεβάτι πέθανε έπειτα από λίγο.

7. Το αγοράκι στο καταστραμένο σχολείο

9

Ο χρήστης του Reddit που δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία ήταν σκεπτικός αν υπήρχε κάτι παραφυσικό, αν και είναι ανατριχιαστική η φιγούρα ενός μικρού παιδιού στα χαλάσματα ενός ερειπωμένου σχολείου.

8. Το κορίτσι χωρίς πρόσωπο

10

«Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1943 στο Kaposfüred της Ουγγαρίας. Η μητέρα μου είναι μπροστά, η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον πατέρα μου. Ένα κοριτσάκι στέκεται στο βάθος, χωρίς χέρια και πρόσωπο. Είναι σαν φάντασμα ή δαίμονας.» – Szigeti Gyöngyi

Αυτή είναι η πρωτότυπη φωτογραφία.

11

9. Ο άντρας από πίσω 

12

Η ανατριχιαστική φωτογραφία ανέβηκε στο Reddit πέρυσι με τη λεζάντα: «Σε παρακαλώ πες μου ότι είναι η ντροπαλή σου κόρη.» Πιθανόν όχι…

10. Η γυναίκα στην αφίσα

13

Φαίνεται σαν μια συνηθισμένη φωτογραφία μιας παρέας αντρών να ποζάρουν με τις μπύρες τους. Μέχρι να κοιτάξετε πιο προσεκτικά στην αριστερή γωνία, στην αντανάκλαση πάνω στη φωτογραφία του Λονδίνου:

«Αυτό τραβήχτηκε στο σπίτι μου. Πριν από αυτό όταν βρισκόμουν στο σπίτι, άκουγα το καζανάκι να τραβιέται, τον ήχο στους διακόπτες να ανοίγουν και βήματα. Έμαθα ότι η γυναίκα που ήταν η ιδιοκτήτρια του σπιτιού είχε πεθάνει ξαφνικά. Έχω προσπαθήσει να αναπαραστήσω τη φωτογραφία πολλές φορές, αλλά χωρίς το ίδιο αποτέλεσμα.»

11. Ο θεριστής του οίκου ευγηρίας 

14

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σε οίκο ευγηρίας περίπου 15 λεπτά όταν ένας ηλικιωμένος είχε πεθάνει. Είναι η ψυχή του ηλικιωμένου ή ίσως ο «θεριστής»;

12. Ο κρυφός άντρας 

15

Στην αριστερή φωτογραφία φαίνεται σα να ξεπροβάλλει το πρόσωπο ενός άντρα. Είναι θολούρα, σκούντημα του φακού ή κάτι άλλο;

«Είχα βγάλει περίπου 50 λήψεις και δεν κατάφερα να συλλάβω άλλες εικόνες του άντρα στις άλλες φωτογραφίες.»

Credit: BuzzFeed

Αφήστε το σχόλιο σας: