20χρονη μπλόγκερ αποκαλύπτει ΟΛΗ την αλήθεια πίσω από τις αψεγάδιαστες φωτογραφίες στο instagram. - Fanpage

20χρονη μπλόγκερ αποκαλύπτει ΟΛΗ την αλήθεια πίσω από τις αψεγάδιαστες φωτογραφίες στο instagram.

Ενώ τα μοντέλα με τα στρογγυλά οπίσθια έχουν κατακλύσει το Instagram, αυτή η μπλόγκερ προσπαθεί να δείξει στον κόσμο ότι δεν πρέπει να πιστεύεις ό,τι βλέπεις στο διαδίκτυο.

Η 20χρονη Sara Puhto είναι μια Φινλανδή μπλόγκερ η οποία μοιράστηκε φωτογραφίες στις οποίες δείχνει πώς μπορεί μια διαφορετική γωνία λήψης ή το ρούφηγμα του στομαχιού να αλλάξει μια φωτογραφία. Σε καθεμιά από τις φωτογραφίες της θα δείτε εντυπωσιακές διαφορές και δεν θα μπορέσετε να πιστέψετε ότι πρόκειται για την ίδια κοπέλα την ίδια στιγμή. «Κανενός τα οπίσθια δεν είναι στρογγυλά και τέλεια από όλες τις πλευρές», γράφει.

Χρησιμοποιεί hashtags με θετικά μηνύματα και προσπαθεί να δείξει στον κόσμο ότι η ομορφιά ξεκινά από την αγάπη μας για τον εαυτό μας. Αυτές οι «τέλειες» φωτογραφίες στο διαδίκτυο δεν θα έπρεπε να ορίζουν την «ομορφιά». Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες της:

Αυτή είναι η Sara Puhto, μια μπλόγκερ που προσπαθεί να δείξει στον κόσμο ότι δεν πρέπει να πιστεύει ό,τι βλέπει στο διαδίκτυο.

73

Γι’αυτό και τράβηξε 2 φωτογραφίες με μερικά δευτερόλεπτα διαφορά, ώστε να δείξει ότι η διαφορά κρύβεται στην πόζα.

74

«Κανείς δεν έχει κοιλιακούς ή επίπεδη κοιλιά συνεχώς όταν κάθεται», γράφει.

75

«Τις προάλλες είδα στο Instagram μια φωτογραφία μιας διάσημης, η οποία είχε προφανώς επεξεργαστεί το σώμα της για να δείξει ότι έχει καμπύλες.»

76

«Η βιομηχανία της ομορφιάς πατά στις ανασφάλειες μας και δείχνει μόνο λίγους σωματότυπους. Σας παρακαλώ, μην επιτρέψετε σε αυτό να σας κάνει να μισήσετε τον εαυτό σας.»

77

«Τα μεγέθη των ρούχων μπορούν να μας κάνουν να αισθανόμαστε άσχημα για τον εαυτό, μας όταν ανεβαίνουμε νούμερο, και όμορφα, όταν πέφτουμε.»

78

«Αλλά συνειδητοποίησα ότι αυτό δεν μετράει καθόλου.»

79

«Το ότι κάποιος φοράει μικρότερο νούμερο από εσάς δεν τον κάνει καλύτερο άνθρωπο ή πιο όμορφο.»

80

«Το μέγεθος των ρούχων δεν καθορίζει ποιοι είστε.»

81

«Είστε όμορφοι, ό,τι νούμερο κι αν φοράτε!»

82

«Αυτό που σας κάνει όμορφους είναι να είστε ο εαυτός σας και να έχετε αυτοπεποίθηση.»

83

«Όχι αυτό που προωθεί σαν όμορφο κάποιο περιοδικό ομορφιάς.»

84

Credit: boredpanda.com

Αφήστε το σχόλιο σας: