Ανακάλυψε ότι η Μαμά της έκανε Instagram και μπήκε να τσεκάρει τις Φωτογραφίες της. Τότε Παρατήρησε ΚΑΤΙ Σοκαριστικό! - Fanpage

Ανακάλυψε ότι η Μαμά της έκανε Instagram και μπήκε να τσεκάρει τις Φωτογραφίες της. Τότε Παρατήρησε ΚΑΤΙ Σοκαριστικό!

Θυμάστε τις καλές παλιές εποχές όταν το Facebook χρησιμοποιούταν αποκλειστικά από φοιτητές που επιθυμούσαν να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους με τους συμφοιτητές τους; Φαινόταν σαν μια αρκετά ασφαλής, «χωρίς γονείς» ζώνη – Τώρα όλοι, μέχρι και οι γιαγιάδες τους έχουν κάνει λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο!

Ορισμένοι γονείς έχουν και αυτοί λογαριασμούς και κάνουν πάταγο! Πάρτε για παράδειγμα την Yvette Creech. Η 17χρονη κόρη της, Faith, θεώρησε ότι οι πολύτιμες φωτογραφίες της δε θα έφταναν ποτέ μέχρι τη μητέρα της, αλλά έκανε λάθος …

Όλα ξεκίνησαν όταν μια μέρα, η κατάσκοπος Yvette αποφάσισε να δει το Instagram της Faith. Αφού είδε αρκετές selfie, η αστεία μαμά αποφάσισε να τρολάρει την κόρη της με τον πιο χαρούμενο τρόπο – κάνοντας ένα κοροϊδευτικό λογαριασμό που ονομάζεται momlife4realz, όπου αναπαράγει κάθε μία από τις selfies της Faith.

Πώς η μαμά τελειοποίησε το “Finsta”

Τώρα, αν δεν είστε εξοικειωμένοι με το λεξιλόγιο του Instagram, τότε πιθανόν δεν γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη «Finsta». Σύμφωνα με με Urban Dictionary, Finsta σημαίνει «ψεύτικο Instagram» και χρησιμοποιείται συνήθως ως δευτερεύων λογαριασμός για «τρολάρισμα» ή αστείες φωτογραφίες.

Σε μια συνέντευξη στο BuzzFeed, η μητέρα από την Καλιφόρνια εξήγησε τι την ώθησε να δημιουργήσει έναν τέτοιο λογαριασμό για τον εαυτό της. «Έκανα το Finsta κατά την τελευταία εβδομάδα των καλοκαιρινών διακοπών, ήταν απλά κάτι αστείο, ως απάντηση στο Instagram της κόρης μου.»

Ευτυχώς, η Faith είναι μία αρκετά χαλαρή έφηβη και το έχει πάρει στην πλάκα. Στην πραγματικότητα, είναι η πρώτη που διέδωσε τα νέα για το Finsta στους δικούς της ακολούθους.

«Η μαμά μου στην κυριολεξία έφτιαξε ένα Instagram για να χλευάσει το Instagram μου,» έγραψε η έφηβη στο Twitter. «Το τουίταρα επειδή σκέφτηκα ότι ήταν πολύ αστείο για να μην το μοιραστώ, κάνοντας ακριβώς τις ίδιες πόζες και όλα με την ίδια σειρά.»

1

Δείτε πόσο κοινές είναι οι φωτογραφίες μητέρας και κόρης!

2

Αλλά το σημείο που πραγματικά μας τράβηξε σε αυτήν την ιστορία είναι ο τρόπος με τον οποίο η Faith ανακάλυψε το Finsta της μαμάς της. «Ήμουν στο σπίτι του φίλου μου όταν είδα ότι ο λογαριασμός της μητέρας μου είχε ζητήσει να με ακολουθήσει στο Instagram,» θυμάται η έφηβη.

«Όταν το είδα, παρατήρησα αμέσως ότι έμοιαζε ακριβώς με τον δικό μου και με το φίλο μου αρχίσαμε να γελάμε».

Λοιπόν, τουλάχιστον και οι δύο έχουν καλή αίσθηση του χιούμορ. Ελπίζουμε ότι περισσότερες οικογένειες θα συμμετάσχουν σε αυτή τη δραστηριότητα – ίσως καταλήξει να γεφυρωθεί αυτό το διαρκώς διευρυνόμενο χάσμα των γενεών που βλέπουμε τόσο συχνά στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Συνεχίστε να μας κάνετε να γελάμε!

Credit: TipHero

Αφήστε το σχόλιο σας: