Έγκυος Γυναίκα Φωτογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της Ολικής Έκλειψης Ηλίου και ΙΔΟΥ το Μαγικό Αποτέλεσμα! - Fanpage

Έγκυος Γυναίκα Φωτογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της Ολικής Έκλειψης Ηλίου και ΙΔΟΥ το Μαγικό Αποτέλεσμα!

Όταν οι περισσότεροι προγραμμάτιζαν το πώς θα έβλεπαν καλά την έκλειψη, η Nichole Carver σχεδίαζε κάτι πιο φιλόδοξο – τη λήψη μιας αξέχαστης φωτογραφίας εγκυμοσύνης.

1

Η ιδέα της Carver – να φωτογραφηθεί κατά τη διάρκεια της ολικής έκλειψης των ΗΠΑ – ήταν ιδιαίτερα καλή, αφού ζούσε στη Γεωργία όπου ο ήλιος θα καλύπτονταν σχεδόν εξ’ ολοκλήρου – 99.1%.

Η λήψη του τέλειου σουτ δεν θα ήταν εύκολη. Ο ήλιος θα είχε καλυφτεί εντελώς ένα ή δύο λεπτά μετά και έπρεπε να λάβουν προφυλάξεις για να αποφευχθεί βλάβη στα μάτια.

2

«Έριξα την ιδέα στην πεθερά μου Lisa Cruikshank, του Still Pearl Photography, την Παρασκευή πριν από την έκλειψη», δήλωσε η Carver.

3

Έχοντας πεθερά που είναι επαγγελματίας φωτογράφος, αφαιρεί την μεγάλη πίεση. «Δεδομένου ότι είναι η πεθερά μου, γνωρίζαμε ότι θα υπήρχαν πολλές περισσότερες ευκαιρίες για ένα διαφορετικό είδος λήψεις, αν αυτό δεν λειτουργούσε», είπε η Carver.

Λοιπόν, λειτούργησε; Θα έλεγα ότι η απάντηση είναι ένα μεγάλο «ΝΑΙ».

4

Για να πάρει αυτό το απίστευτο πλάνο, χρειάστηκε λίγη τύχη. «Ήταν δύσκολο να κρατάω τα ειδικά γυαλιά μου πάνω από το φακό», δήλωσε η Cruikshank. «Αλλά έκλεισα τα μάτια μου και κράτησα το κλείστρο για περίπου 20 καρέ».

Επίσης, ο ήλιος ήταν πολύ ψηλά στον ουρανό για να πάρει την Carver και την έκλειψη σε μια λήψη, οπότε η Cruikshank τράβηξε δύο φωτογραφίες και τις συγχώνευσε.

Η αντίδρασή της στα σουτ όπως μπορείτε να φανταστείτε, ήταν συντριπτικά θετική.

5

«Ποτέ δεν περιμέναμε ότι η ιδέα μιας φωτογραφίας θα απογειωνόταν έτσι», είπε η Carver.

6

«Είναι ένα έργο τέχνης και χρειάστηκε πολλή δουλειά για να πάρουμε αυτή τη φωτογραφία»!

Credit: BuzzFeed

Αφήστε το σχόλιο σας: