Αιωρούμενα ινδικά χοιρίδια, καμηλοπαρδάλεις με 3 κεφάλια και ένα λιοντάρι που μοιάζει με τον Ντόναλντ Τραμπ: Φωτογράφοι μοιράζονται τις πιο αστείες φωτογραφίες του για διαγωνισμό άγριας ζωής. - Fanpage

Αιωρούμενα ινδικά χοιρίδια, καμηλοπαρδάλεις με 3 κεφάλια και ένα λιοντάρι που μοιάζει με τον Ντόναλντ Τραμπ: Φωτογράφοι μοιράζονται τις πιο αστείες φωτογραφίες του για διαγωνισμό άγριας ζωής.

Από ένα λιοντάρι με χτένισμα αλα Ντόναλντ Τραμπ, σε μια 3-κέφαλη καμηλοπάρδαλη, αυτές είναι κάποιες από τις πιο αστείες φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί ποτέ στην άγρια ζωή.

Φωτογράφοι ανά τον κόσμο μοιράζονται τις πιο ξεκαρδιστικές φωτογραφίες τους στα βραβεία Comedy Wildlife Photography Awards.

Πάνω από 800 συμμετοχές έχουν ήδη υποβληθεί, συμπεριλαμβανομένου και ενός ινδικού χοιρίδιου που  φαίνεται να πετάει και ενός μπαμπουίνου που εξετάζει μια συσκευασία με πατατάκια.

Ο γεννημένος στη Βρετανία Paul Joynson-Hicks, ένας φωτογράφος της άγρης ζωής με βάση του την Τανζανία, ξεκίνησε τον διαγωνισμό και είναι ανάμεσα στους κριτές.

Οπως λέει χαρακτηριστικά: ‘Ψάχνουμε για αστείες, δημιουργικές, δυναμικές και ενδιαφέρουσες φωτογραφίες από την άγρια ζωή, όπως επίσης και τεχνική ικανότητα.’

Η καταληκτική ημερομηνία για νέες συμμετοχές πλησιάζει, πριν ανακοινωθούν οι 40 finalist – και ο νικητής θα ανακοινωθεί μετα στις 11 Νοεμβρίου.

Ο νικητής θα κερδίσει ένα σαφάρι φωτογραφικό στη βόρεια Τανζανία διάρκειας μιας εβδομάδας για αυτόν και ένα φίλο του με πληρωμένα τα αεροπορικά εισητήρια και μια κάμερα Nikon D750.

Δείτε στη συνέχεια μερικές από τις φωτογραφίες και βίντεο που θα πάρουν μέρος στο διαγωνισμό.

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

Αφήστε το σχόλιο σας: