Οι ριψοκίνδυνες selfies αυτού του πιλότου έγιναν αμέσως viral. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται... - Fanpage

Οι ριψοκίνδυνες selfies αυτού του πιλότου έγιναν αμέσως viral. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται…

Ο Βραζιλιάνος πιλότος Daniel Centeno φαίνεται να έχει πάει σε άλλο επίπεδο τις σέλφι του, αφού φωτογραφίζεται από το πιλοτήριο εν μέσω πτήσης. Αλλά είναι πράγματι τόσο γενναίος και είναι οι φωτογραφίες του τόσο ριψοκίνδυνες;

Όχι. Για να δημιουργήσει αυτές τις εντυπωσιακές εικόνες χρησιμοποιεί το photoshop – βάζει φωτογραφίες από ψηλά πάνω στις σέλφι του. Μερικές λεπτομέρειες τον προδίδουν: τα μαλλιά του δεν ανεμίζουν και στα γυαλιά του αντικατοπτρίζεται ο διάδρομος του αεροδρομίου. Α, και το δήλωσε και ο ίδιος.

Ακριβώς, ο Daniel παραδέχτηκε ότι οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες στην λεζάντα. «Πρέπει να παραδεχτώ ότι η φωτογραφία αυτή είναι ψεύτικη», γράφει σε μια λεζάντα. «Λειτουργία photoshop: ενεργοποιημένη», λέει σε μια άλλη. Παρ’όλα αυτά, πολλοί πιστεύουν ότι οι σέλφι αυτές είναι πραγματικές.

Ο καθένας μπορεί φυσικά να πιστεύει ό,τι θέλει, αλλά οι επιβάτες των αεροπορικών εταιριών δεν πρέπει να φοβούνται ότι οι πιλότοι βγάζουν σέλφι εν ώρα πτήσης, αντί να ελέγχουν το αεροσκάφος.

Πάνω από 62.000 άνθρωποι ακολουθούν το τρελό Instagram του Daniel Centeno.

63

64

65

66

Ευτυχώς (ή δυστυχώς), οι σέλφι του είναι ψεύτικες, αφού πολλοί βρήκαν το συννεφιασμένο φόντο και χωρίς το αεροπλάνο.

67

Ο Daniel γράφει σε μια λεζάντα: «Λειτουργία photoshop: ενεργοποιημένη».

68

Ωστόσο, για κάποιο λόγο τα μέσα και ο κόσμος συνεχίζουν να είναι μπερδεμένοι.

0

Υπάρχουν μάλιστα και κάποιοι που πιστεύουν ότι οι σέλφι του είναι αληθινές, παρά τις τρανταχτές αποδείξεις. Εσείς τι πιστεύετε;

Credit: boredpanda.com

Αφήστε το σχόλιο σας: