Πατέρας φωτογραφίζει τον γιο του να κοιμάται αγκαλιά με μια αγελάδα και η φωτογραφία τους συγκλονίζει το διαδίκτυο - Fanpage

Πατέρας φωτογραφίζει τον γιο του να κοιμάται αγκαλιά με μια αγελάδα και η φωτογραφία τους συγκλονίζει το διαδίκτυο

Παρόλο που ο 15χρονος Mitchell Miner και η έμπιστη αγελάδα του, Audri δεν κέρδισαν το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό βοοειδών της Iowa, σίγουρα έχουν κερδίσει τις καρδιές του κόσμου. Οι δυο τους δούλεψαν πολύ σκληρά για να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό και τελικά πήραν την 5η θέση από τους 8 συνολικά συμμετέχοντες.

Ήταν πολύ κουρασμένοι γιατί ξυπνούσαν από τις 3 τα ξημερώματα τις τελευταίες τρεις μέρες και αποφάσισαν να πάρουν έναν υπνάκο μέσα στον στάβλο μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Είχαν έρθει αρκετά κοντά αφού περνούσαν σχεδόν κάθε μέρα μαζί τους δύο τελευταίους μήνες που προετοιμαζόντουσαν. Ο Mitchell περιποιούνταν τακτικά την Audri καθώς πλησίαζε ο καιρός για τον διαγωνισμό.

133

Ενώ κοιμόντουσαν, ο πατέρας του Mitchell, Jeremy Miner, αποφάσισε να τραβήξει μία αξιολάτρευτη φωτογραφία με τους δυο τους να είναι αγκαλιά. Αργότερα, ανέβασε αυτή την φωτογραφία στο Facebook και το διαδίκτυο τους ερωτεύτηκε αμέσως.

Η φωτογραφία, που δεν είναι πια διαθέσιμη στο Facebook, πήρε πάνω από 15,000 likes την επόμενη μέρα. Πολλοί την σχολίασαν φωτογραφία, λέγοντας πόσο χαριτωμένοι είναι οι δυο τους.

134

Ο Mitchell λέει πως δεν κατάλαβε πώς ακριβώς ήρθε τόσο κοντά με την Audri. Η μητέρα του όμως, Laura, πιστεύει πως ξέρει τον λόγο.

‘Νομίζω πως όταν περνάς τόσο πολύ χρόνο μαζί τους, αρχίζουν και νιώθουν πολύ άνετα μαζί σου,’ είπε.

Παρόλο που ο Jeremy και η Laura μεγάλωσαν σε φάρμα, είναι οι πρώτοι από τις οικογένειές τους που σπάνε αυτή την παράδοση. Ενώ δεν ζουν πια σε φάρμα, συνεχίζουν να κρατάνε τις αξίες με τις οποίες μεγάλωσαν. ‘Έχουμε μάθει πολλά από την φάρμα. Έχουμε αυτές τις αξίες μέσα μας και προσπαθούμε να μεγαλώσουμε και τα παιδιά μας με αυτόν τον τρόπο.’

Την Audri την δανείστηκαν για το καλοκαίρι και θα την επιστρέψουν σύντομα στην φάρμα της στο Blairstown το φθινόπωρο μετά το τελικό σόου τον Σεπτέμβριο.

Credit: shareably.co

Αφήστε το σχόλιο σας: