Αρχικά φαίνεται σαν η φωτογραφία μιας όμορφης κοπέλας, αλλά μόλις κάνει ΖΟΥΜ η κάμερα; Θα μείνετε άφωνοι! - Fanpage

Αρχικά φαίνεται σαν η φωτογραφία μιας όμορφης κοπέλας, αλλά μόλις κάνει ΖΟΥΜ η κάμερα; Θα μείνετε άφωνοι!

1. ‘Cocoa Puffs’

1

O πίνακας “Cocoa Puffs” του Lee Price είναι μια ελαιογραφία που αποτυπώνει μια γυναίκα να απολαμβάνει δημητριακά με γάλα στη μπανιέρα της. Ο υπερρεαλιστικός πίνακας του καλλιτέχνη από τη Νέα Υόρκη εξερευνεί τη σχέση των γυναικών με το φαγητό και την εικόνα του σώματος με τις παρορμήσεις.

2. ‘Untitled’

2

Αυτή η ελαιογραφία του Yigal Ozeri αποτυπώνει τον ενθουσιασμό του καλλιτέχνη με πορτραίτα γυναικών μπροστά από όμορφα τοπία. Τα έργα του Ozeri έχουν παρουσιαστεί σε ολόκληρο τον κόσμο και υπάρχουν πολύ λεπτές γραμμές ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία.

3. ’87 Bay Street’

3

Αυτή η ελαιογραφία του καλλιτέχνη Mike Bayne αποτυπώνει ένα γαλήνιο τοπίο μιας γειτονιάς. Είναι σχεδόν αδύνατο να ξεχωρίσει κανείς τη διαφορά ανάμεσα στον πίνακα και μια φωτογραφία.

4. ‘Drawn Face VI’

4

Ο Γερμανός καλλιτέχνης Dirk Dzimirsky δημιούργησε αυτό το απίστευτα ρεαλιστικό πορτραίτο χρησιμοποιώντας γραφίτη σε χαρτί. Ο καλλιτέχνης είναι γνωστός για τους υπερρεαλιστικούς του πίνακες που συχνά αναπαριστούν ανθρώπους σε τραγική μορφή.

5. ‘Gridlock’

5

Αυτός ο εκπληκτικός πίνακας του καλλιτέχνη Peter Maier χρησιμοποιεί αντανακλάσεις και σκιές για να παιχνιδίσει με το βλέμμα. Κοιτάξτε προσεκτικά στο βάθος για να δείτε τις λεπτές πινελιές.

6. ‘Le Pont Alexandre III’

6

Δημιουργία του Bertrand Meniel το 2008, θα μπορούσε να είναι πραγματική φωτογραφία του Παρισιού.

7. Paul Cadden

7

Δημιουργία με μολύβι του Σκωτσέζου καλλιτέχνη Paul Cadden, είναι ένα εκπληκτικό παράδειγμα φωτορεαλισμού και αναπαράστασης του καπνού.

8. ‘Silent Respiration’

8

O Robin Eley δημιούργησε αυτή την ελαιογραφία. Ο καλλιτέχνης προς το παρόν εργάζεται στο Λος Άντζελες και έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τους υπερρεαλιστικούς του πίνακες.

9. Old Man

9

Ο Ιταλός καλλιτέχνης Franco Clun δημιούργησε αυτό το πορτραίτο χρησιμοποιώντας μολύβια. Ο καλλιτέχνης είναι αυτοδίδακτος και τα έργα του είναι υπερρεαλιστικά.

10. ‘Redhead Girl’

10

Βασισμένο σε φωτογραφία της Ρωσίδας φωτογράφου Kristina Tararina, αυτό το πορτραίτο δημιουργήθηκε με 8 στυλούς διαφορετικών χρωμάτων και είναι έργο του καλλιτέχνη Samuel Silva.

11. ’34th Street Cross Town Bus’

11

Ο Richard Estes δημιούργησε αυτό τον πίνακα που αποτυπώνει μια βραδιά στο μετρό της Νέας Υόρκης. York City.

Credit: Guff

Αφήστε το σχόλιο σας: