Αρχικά φαίνονται σαν μερικές "αθώες" οικογενειακές φωτογραφίες. Μόλις εστιάσετε στο Κέντρο τους όμως, θα σας Πέσει το Σαγόνι! - Fanpage

Αρχικά φαίνονται σαν μερικές “αθώες” οικογενειακές φωτογραφίες. Μόλις εστιάσετε στο Κέντρο τους όμως, θα σας Πέσει το Σαγόνι!

Υπάρχουν πολλοί δυνητικοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων, αλλά αρκετοί από αυτούς χρειάζονται λίγη έμπνευση για να υιοθετήσουν ένα ζώο. Ο φωτογράφος Amol Jadhav και ο καλλιτεχνικός διευθυντής Pranav Bhide έχουν δημιουργήσει από κοινού μια δυνατή καμπάνια για την φιλοζωική οργάνωση World For All Animal Care And Adoptions στη Βομβάη της Ινδίας για ευαισθητοποιήσουν το κοινό για την εκδήλωση υιοθεσίας ζώων και το πιο σημαντικό, ήταν αποτελεσματική!

Χρησιμοποιώντας έξυπνο φωτισμό και τεχνικές πλαισίωσης, το καλλιτεχνικό ντουέτο δημιούργησε μια σειρά από πορτραίτα οπτικών ψευδαισθήσεων που περιέχουν δύο εικόνες σε μία. Οι καλλιτέχνες σχημάτισαν τις μορφές ζώων στον αρνητικό χώρο ανάμεσα στις μορφές των ανθρώπων. Οι πρωτότυπες εικόνες συνοδεύονται με την λεζάντα: «Πάντα υπάρχει χώρος για περισσότερους. Υιοθετήστε.»

Όσοι είδαν την διαφημιστική καμπάνια, σε σύγκριση με πέρυσι, ενίσχυσε την προσέλευση του κόσμου κατά 150% και με τη σειρά του υιοθετήθηκαν 42 ζώα. 

1

2

3

Credit: BoredPanda

Αφήστε το σχόλιο σας: