Δες ΠΟΙΟΣ Κακός από τις Ταινίες Μπάτμαν είσαι, σύμφωνα με το Ζώδιό σου. Οι Ιχθείς θα Ενθουσιαστούν! - Fanpage

Δες ΠΟΙΟΣ Κακός από τις Ταινίες Μπάτμαν είσαι, σύμφωνα με το Ζώδιό σου. Οι Ιχθείς θα Ενθουσιαστούν!

Catwoman – Κριός

1

Όλοι γνωρίζουν πόσο ικανοί και ισχυρογνώμονες είστε, και θα είστε μια χαρά αν το κάνετε μόνοι σας. Είστε «μοναχικός λύκος» και αυτή η συμπεριφορά έχει να κάνει ταυτόχρονα με τον εγωισμό και την ανεξαρτησία σας.

Killer Croc – Καρκίνος

2

Θριαμβεύετε στις αντιξοότητες, αντιδράτε γρήγορα σε κάθε περίσταση…εκτός και αν αντιμετωπίζετε το δικό σας φόβο.

Clayface – Ζυγός

3

Μπορεί να είστε γοητευτικοί και ευγενικοί εξωτερικά, αλλά έχετε μια κρυμμένη πλευρά που είναι άγνωστο πότε υποκρίνεστε. Είτε νοιάζεστε για τους άλλους είτε για τον εαυτό σας, μπορεί να αλλάξει μέσα σε μια μέρα.

Penguin – Αιγόκερως

4

Όταν επικεντρώνετε τα ταλέντα σας σε έναν στόχο, δεν υπάρχει όριο σε οτιδήποτε μπορείτε να πετύχετε…αρκεί να μη χρειάζεται να βασιστείτε σε άλλους.

Poison Ivy – Ταύρος

5

Όσοι μπορούν να αντέξουν την αμείλικτη ανάγκη σας να επιδοθείτε στα δικά σας θέλω και επιθυμίες, τότε είστε οι καλύτεροι φίλοι που θα μπορούσε να ζητήσει κάποιος.

The Riddler – Λέων

6

Ευφυείς, εφευρετικοί, επικεντρωμένοι σε στόχο, έχετε όλο το πακέτο. Το μοναδικό πρόβλημα; Δε σταματάτε να υπενθυμίζετε στους άλλους πόσο σπουδαίοι είστε.

Bane – Σκορπιός

7

Όταν το πάθος σας ανάψει, καίει με αμείωτο ρυθμό. Αλλά μερικές φορές κάνοντας τα πάντα για να αποκτήσετε αυτό που θέλετεμ έχει μερικές φορές ατυχείς επιπτώσεις.

Deashot – Υδροχόος

8

Είστε γρήγοροι στα κρυανάλατα ευφυολογήματά, αλλά μερικές φορές η ψυχρή συμπεριφορά σας μπορεί να απομακρύνει τους άλλους μακριά σας.

Two-Face – Δίδυμοι

9

Στις χειρότερες μέρες σας δεν σας νοιάζουν οι συνέπειες των πράξεών σας . Στις καλύτερες μέρες σας κρύβετε καλά το πόσο δεν σας νοιάζουν οι συνέπειες των πράξεών σας.

Mr. Freeze – Παρθένος

10

Εξωτερικά, είστε πεισματάρης που απαιτεί την τελειότητα και δεν δέχεται τίποτα λιγότερο. Εσωτερικά, η καρδιά σας είναι ζεστή σαν τη πιο ζεστή καλοκαιρινή μέρα.

Harley Quinn – Τοξότης

11

Είστε αστείοι και ελεύθεροι, λέτε ό,τι σας έρχεται στο μυαλό και αυτό είτε κερδίζει τους άλλους είτε τους απωθεί. Ισχυρίζεστε ότι σας απωθούν άτομα που προσκολλώνται, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή φοβάστε να κοιταχτείτε στον καθρέφτη.

Joker – Ιχθείς

12

Συγχαρητήρια Ιχθείς! Κερδίσατε την αστρολογία, ή χάσατε τραγικά. Είναι δύσκολο να πούμε τι ισχύει.

Credit: 9gag

Αφήστε το σχόλιο σας: