Ο Τραμπ διέταξε να Εξαφανιστεί η Φωτογραφία που φαίνεται το Τεράστιο Προγούλι του. Ευτυχώς το Διαδίκτυο αντέδρασε Εγκαίρως! - Fanpage

Ο Τραμπ διέταξε να Εξαφανιστεί η Φωτογραφία που φαίνεται το Τεράστιο Προγούλι του. Ευτυχώς το Διαδίκτυο αντέδρασε Εγκαίρως!

Σε κανέναν δεν αρέσει να δείχνουν μη κολακευτικές φωτογραφίες τους. Πόσο μάλλον αν πρόκειται για μια διάσημη προσωπικότητα που έχει χτίσει μια εικόνα και δεν θέλει με τίποτα να πέσει στα μάτια του κοινού του. Ακριβώς έτσι αισθάνεται και ο Donald Trump, που είναι πολύ δυσαρεστημένος με τον τρόπο που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τον απεικονίζουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Trump πρόσφατα πραγματοποίησε μια συνάντηση με 25 στελέχη των μέσων ενημέρωσης και παραπονέθηκε για τον τρόπο με τον οποίο ορισμένα κανάλια τον δείχνουν και κυρίως για τις μη κολακευτικές φωτογραφίες που εμφανίζουν, με το «διπλό» σαγόνι του.

Φυσικά, ο κόσμος στο διαδίκτυο, δεν μπόρεσε να μην αντιδράσει σε κάτι τέτοιο. Ρίξτε μια ματιά στα ξεκαρδιστικά Photoshops που έχουν γίνει με αφορμή το “διπλοσάγονό” του και θα καταλάβετε.

1

Αυτή είναι η πρώτη επεξεργασμένη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε, η οποία και ξεκίνησε όλο αυτό το παιχνίδι με το Photoshop. Δείτε παρακάτω τι ακολούθησε..

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

Credit: Boredpanda

Αφήστε το σχόλιο σας: