Φαίνεται σαν μια φωτογραφία από ένα Κοριτσάκι στο Δάσος. Μόλις όμως Κοιτάξαμε Καλύτερα, μείναμε με Ανοιχτό το Στόμα! - Fanpage

Φαίνεται σαν μια φωτογραφία από ένα Κοριτσάκι στο Δάσος. Μόλις όμως Κοιτάξαμε Καλύτερα, μείναμε με Ανοιχτό το Στόμα!

Περιτριγυρισμένες από φύση, αυτές οι γυναίκες έχουν πάρει μια φωτογραφική πόζα. Κάποιες κοιτάνε άμεσα το φακό, ενώ άλλες κοιτάζουν την όμορφη θέα στο δάσος, στο χιόνι ή μια λίμνη.

Αλλά όλες αυτές οι φωτογραφίες έχουν ένα κοινό μυστικό.

1

2

3

4

Δεν είναι καν φωτογραφίες. Είναι όλες ζωγραφιές του φωτορεαλιστή καλλιτέχνη Yigal Ozeri.

Ειδικεύεται στη δημιουργία ρεαλιστικών πορτρέτων, με πινελιές που δεν είναι ορατές. Ο καλλιτέχνης εξηγώντας την τεχνική του, αρχικά φωτογραφίζει όμορφες γυναίκες, και στη συνέχεια επεξεργάζεται τις φωτογραφίες στο Photoshop.

Ο Ozeri, ένας Ισραηλινός καλλιτέχνης που ζει στη Νέα Υόρκη, στη συνέχεια χρησιμοποιεί αυτές τις εκτυπώσεις ως σημείο αναφοράς όταν ζωγραφίζει με ελαιομπογιές σε καμβά.

«Εργάζομαι σε αυτό με ελεύθερη τεχνική ζωγραφικής, ενώ οι περισσότεροι φωτορεαλιστικοί καλλιτέχνες εργάζονται με τις κοντινές και μακρινές αποστάσεις με παρόμοιο επίπεδο ακρίβειας και αναπαράστασης. Ως αποτέλεσμα, στους πίνακές μου το υπόβαθρο είναι αφηρημένο με πολλή κίνηση και δυναμική, σε αντίθεση με την φιγούρα που είναι ακριβής αναπαράσταση της πραγματικότητας. Τα έργα μου αναπαριστούν τη φύση στο μεγαλείο της, φιγούρες νεαρών γυναικών σε αναζήτηση του σκοπού της ζωής τους, που επιστρέφουν στη φύση και την ελευθερία κυριολεκτικά και μεταφορικά.»

Τα έργα του Ozeri θα εκτεθούν σε έκθεση στο Λονδίνο στις 12-25 Μαΐου.

5

6

7

Credit: DailyMail

Αφήστε το σχόλιο σας: