12 Χιουμοριστικά Σκίτσα που αποτυπώνουν Τέλεια το ΠΟΣΟ διαφορετικά Βλέπουν τον Κόσμο οι Άντρες σε σχέση με τις Γυναίκες. - Fanpage

12 Χιουμοριστικά Σκίτσα που αποτυπώνουν Τέλεια το ΠΟΣΟ διαφορετικά Βλέπουν τον Κόσμο οι Άντρες σε σχέση με τις Γυναίκες.

Είναι γεγονός, ότι οι γυναίκες και οι άντρες βλέπουν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Δεν είναι λίγες οι φορές, που ένας άντρας λέει κάτι σε μια γυναίκα νομίζοντας πως της κάνει κομπλιμέντο, αλλά εκείνη το παίρνει ως προσβολή.

Για να κάνουν πιο σαφή τον τρόπο που τα δύο φύλα βλέπουν τον κόσμο, οι Alex Distasi και Nomi Kane δημιούργησαν μια σειρά από ξεκαρδιστικά κόμικς. Τα κόμικς δείχνουν, πώς οι άνδρες και οι γυναίκες βλέπουν τις ίδιες καταστάσεις, με διαφορετικούς τρόπους. Πέφτουν τόσο μέσα, που τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες θα ταυτιστούν! Ρίξτε τους μια ματιά παρακάτω.

 Πρώτο ραντεβού:

Άντρας: «Ελπίζω να μη περάσει για περίεργο…»
Γυναίκα: «Ελπίζω να μη θέλει να με δολοφονήσει!»
1

 Νέα δουλειά:

Άντρας: Σπουδαία δουλειά Ντάνιελ. Ανυπομονούμε να σε δούμε να ανεβαίνεις την ιεραρχία της εταιρείας!
Γυναίκα: Σπουδαία δουλειά στις μικρές διαφάνειες, φαινόσουν πολύ χαριτωμένη εκεί πάνω!
2

 Στυλ:

Άντρας: Αποσμητικό με άρωμα παγωμένου βουνού, τζιν που έχουν πλυθεί μόνο μια φορά, μοναδικό ζευγάρι παπούτσια χωρίς τρύπες.
Γυναίκα: Eyeliner που διορθώθηκε 7 φορές, αποσμητικό με ιατρική συνταγή που κανείς δεν πρέπει να μάθει, 3 ώρες ισιώματος μαλλιών και διορθώματος αφελειών που δεν έπρεπε να κάνεις, άρωμα βανίλιας για να μυρίζεις σαν μπισκότο, νέο φόρεμα επειδή τα άλλα 12 φορέματα δεν χωράνε το στήθος σου.
3

 Οικογένεια:

Άντρας: Πως πάει η σχολή και η δουλειά;
Γυναίκα: Έμεινες έγκυος ή ακόμα;
4

 Ταξίδια:

Άντρας: Έλα φίλε, περίμενε μια κοπέλα με κοιτάζει στο δρόμο…Καλύτερα να την προφτάσω σε περίπτωση που θέλει τον αριθμό μου!
Γυναίκα: Έλα, περπατάω προς το σπίτι από το μπαρ. Περίμενε, ένας τύπος πίσω μου μου κάνει νόημα, μείνε στη γραμμή!
5

 Αντισύλληψη:

Άντρας: Δωρεάν προφυλακτικά!
Γυναίκα: Δωρεάν χάπια αντισύλληψης…αν πάρετε άδεια από τον γιατρό σας, την ασφάλισή σας, τη τοπική σας κυβέρνηση και παλέψετε με αυτό το ρομπότ σε λιγότερο από ένα λεπτό!
6

Credit: BoredPanda

Αφήστε το σχόλιο σας: