Η 9χρονη ανεβαίνει διστακτικά στη σκηνή, αλλά μόλις ξεκινάει να τραγουδάει; Αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό! - Fanpage

Η 9χρονη ανεβαίνει διστακτικά στη σκηνή, αλλά μόλις ξεκινάει να τραγουδάει; Αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό!

Η Angelica Hale έχει μεγάλα όνειρα! Η 9χρονη τραγουδίστρια θέλει να είναι η επόμενη Whitney Houston. Με μεγάλη αυτοπεποίθηση, η Angelica βγαίνει στη σκηνή του «Αμερική έχει ταλέντο» για να τραγουδήσει το «Rise Up» της Andra Day.

1

Πριν γίνει ταλαντούχα τραγουδίστρια, η Angelica πέρασε εβδομάδες υπό την φροντίδα των γιατρών, από τεσσάρων ετών. Παρά τις προσπάθειές τους, η κατάσταση της Angelica επιδεινώθηκε. Αλλά με τη βοήθεια του Θεού, η μικρή το ξεπέρασε και έγινε καλά. Τα χρόνια που ακολούθησαν και μετά από αυτή την εμπειρία, τελειοποίησε τη φωνή της και ανέπτυξε τη σκηνική της παρουσία.

2

Όλη η πρακτική της Angelica απέδωσε! Μόλις αρχίσει να τραγουδά μπροστά στους κριτές, τους αφήνει με το στόμα ανοιχτό! Το πλήθος ζητωκραυγάζει και οι γονείς της την παρακολουθούν περήφανα από το παρασκήνιο! Αυτή ήταν η μεγαλύτερη στιγμή στη ζωή της κόρης τους μέχρι τώρα!

Παρακολουθήστε την απίστευτη απόδοση της Angelica στο παρακάτω βίντεο. Είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι είναι μόλις εννέα ετών!

Credit: FaithTap

Αφήστε το σχόλιο σας: