16 Γυναίκες ντυμένες στα κόκκινα παίρνουν τις θέσεις τους πάνω στη σκηνή. Όλοι όμως τα χάνουν μόλις τις βλέπουν να αιωρούνται! - Fanpage

16 Γυναίκες ντυμένες στα κόκκινα παίρνουν τις θέσεις τους πάνω στη σκηνή. Όλοι όμως τα χάνουν μόλις τις βλέπουν να αιωρούνται!

Δεκαέξι νεαρές γυναίκες, δίνουν παράσταση που έρχεται σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο έχετε δει ποτέ! Οι ικανότητες των χορευτριών κέρδισαν πλήρως το κοινό, το οποίο τα έχασε με το που ξεκίνησαν να κινούνται σε όλη τη σκηνή. Τα κορίτσια, μοιάζουν σαν νεράιδες που επιπλέουν. Φοράνε όμορφα, παραδοσιακά Ρωσικά φορέματα και η εικόνα είναι υπέροχη.

1

Δεν θα το πιστέψετε, αλλά οι χορεύτριες μπορούν και στέκονται στις άκρες των ποδιών τους καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης. Αυτά τα κορίτσια είναι μέλη μιας Ρωσικής ομάδας χορού και για να τα καταφέρουν απαιτούνται ατελείωτες ώρες πρακτικής. Το αποτέλεσμα είναι τόσο όμορφο. Η προσπάθεια αξίζει την απόλαυση που φέρνουν στο κοινό και τους τηλεθεατές όλου του κόσμου.

2

Η μουσική είναι ένα παλιό Ρωσικό λαϊκό τραγούδι που ονομάζεται «In the Field Stood a Birch Tree». Η μουσική προορίζεται για να χορέψουν ένα γύρο, όπως φαίνεται στο βίντεο. Αυτό που κάνουν είναι μαγικό!

Credit: FaithTap

Αφήστε το σχόλιο σας: