Έβαλαν ένα Κουτί με Άμμο στο Δωμάτιο του Παιδιού τουςγια τα Γενέθλιά του. Όταν έκλεισαν τα Φώτα; Απίστευτο! - Fanpage

Έβαλαν ένα Κουτί με Άμμο στο Δωμάτιο του Παιδιού τουςγια τα Γενέθλιά του. Όταν έκλεισαν τα Φώτα; Απίστευτο!

Τα τρίτα γενέθλια του γιου του πλησίαζαν σύντομα, και αυτός ο αφοσιωμένος πατέρας αποφάσισε ότι ήθελε να χαρίσει στον γιο του ένα ξεχωριστό δώρο. Έτσι αγόρασε κινητική άμμο.  

1

Η κινητική άμμος αποτελείται από 98% άμμο και 2% διμεθικόνη. Οι ιδιότητες της είναι εντυπωσιακές!Οι κόκκοι της άμμου δεν διασπώνται και μπορεί να αποκτήσει οποιοδήποτε σχήμα.

2

Αλλά αυτός ο πατέρας δεν σταμάτησε απλά σε ένα κουτί γεμάτο με άμμο. Έφτιαξε μια ολόκληρη ξύλινη κατασκευή, ένα πλαίσιο όπου θα μπει το κουτί με την άμμο…

3

Στη συνέχεια πρόσθεσε κάθετες σανίδες πίσω από το τραπεζάκι.

4

Εγκατέστησε έναν προτζέκτορα στις κάθετες σανίδες και μέχρι τώρα δεν είναι ξεκάθαρο τι θέλει να φτιάξει.

5

Κάτω από τον προτζέκτορα, εγκατέστησε μια άλλη συσκευή: έναν αισθητήρα κίνησης Kinect. Το Kinect είναι συσκευή για το Xbox 360 που επιτρέπει να παίζει κάποιος παιχνίδια με τη φωνή και τις κινήσεις του σώματος, αντί με τηλεχειριστήριο.

6

Στη συνέχεια, κάλυψε το ξύλινο κουτί με μια αδιάβροχη παλιά κουρτίνα, όπου θα μπει η άμμος.

7

Τέλος, γέμισε το κουτί με κινητική άμμο και σύνδεσε τον προτζέκτορα με υπολογιστή. Χρησιμοποιώντας ειδικό λογισμικό που έφτιαξε μόνος του, προβάλλει ένα γεωγραφικό τοπίο στην άμμο.

8

Όταν ο μικρός άρχισε να παίζει στην άμμο, ο αισθητήρας κίνησης αντιλαμβάνεται τις αλλαγές και η εικόνα μεταμορφώνεται!

9

Ο πατέρας προγραμμάτισε και ένα μικρό παιχνίδι: μια οικογένεια ψαριών μπορεί να ενωθεί ξανά, σχηματίζοντας νέα τοπία στην άμμο.

1

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: