Αν Σπάνε συχνά τα Τακούνια από τις Γόβες σας, δοκιμάστε ΑΥΤΟ το Πανέξυπνο Κόλπο και θα έχετε το Κεφάλι σας Ήσυχο! - Fanpage

Αν Σπάνε συχνά τα Τακούνια από τις Γόβες σας, δοκιμάστε ΑΥΤΟ το Πανέξυπνο Κόλπο και θα έχετε το Κεφάλι σας Ήσυχο!

Έξω στον δρόμο, έρχονται μερικές στιγμές που θέλεις να αφήσεις τα πόδια σου. Όταν βλέπεις τα καλά σου παπούτσια να φθείρονται, αυτό μπορεί να πληγώσει και την τσέπη αλλά και τα αισθήματά σου. Τι συμβαίνει στα παπούτσια όταν αρχίζουν και χαλάνε; Μάλλον τα θάβεις στην ντουλάπα και τα ξεχνάς εκεί.

Τι θα λέγατε όμως αν υπήρχε ένας τρόπος να τα προστατεύσετε; Και όμως υπάρχει: ο τσαγκάρης! Για λίγα χρήματα, ένας τσαγκάρης μπορεί να αλλάξει την σόλα στα δάχτυλα και το τακούνι. Μπορείτε να βάλετε από πλαστικό, καουτσούκ ή μέταλλο και θα απορροφάει μεγάλο κομμάτι των φθορών από το περπάτημα.

Η φθορά στο παπούτσι εξαρτάται πολύ από τον τρόπο που περπατάτε. Μπορεί να είναι περισσότερο φθαρμένο μπροστά στα δάχτυλα ή πίσω στο τακούνι. Μπορεί να φθείρεται γρήγορα ή πιο αργά. Βάζοντας άλλη σόλα όμως, η διαδικασία αυτή θα αργήσει πολύ περισσότερο.

63

Είναι μία φτηνή λύση και μακροπρόθεσμα θα αξίζει τον κόπο. Αν πιστεύετε ότι το έχετε με τα μαστορέματα, μπορείτε να το κάνετε και μόνοι σας αν και πρέπει να κάνετε καλή δουλειά για να μην γλιστράτε μετά.

64

Όπως και να’χει, καλό θα ήταν να βάλετε τις σόλες πριν φορέσετε τα παπούτσια. Δοκιμάστε αυτή την συμβουλή και θα μας θυμηθείτε!

Credit: tiphero.com

Αφήστε το σχόλιο σας: