Βάφει ένα άδειο Βάζο σε άσπρο Χρώμα και Τυλίγει με Σπάγκο το Καπάκι. Το Αποτέλεσμα; Ο,τι ΠΙΟ Τέλειο για το Πάσχα! - Fanpage

Βάφει ένα άδειο Βάζο σε άσπρο Χρώμα και Τυλίγει με Σπάγκο το Καπάκι. Το Αποτέλεσμα; Ο,τι ΠΙΟ Τέλειο για το Πάσχα!

Μόλις έχετε δει τα σοκολατένια κουνελάκια, τα όμορφα καλαθάκια και τα ζωγραφισμένα διακοσμητικά αυγά σε μια βόλτα στα καταστήματα, τότε γνωρίζετε ότι έχει σχεδόν φτάσει: όχι μόνο η άνοιξη, αλλά και το Πάσχα.

Η παρακάτω κατασκευή με βάζα θα διακοσμήσει το χώρο σας και σας βάλει στην ανοιξιάτικη διάθεση!

Θα χρειαστείτε:

  • καθαρά βάζα
  • ακρυλικά χρώματα
  • πινέλα
  • σπάγκο

Οδηγίες:

Η καλύτερη επιλογή είναι ένα αρκετά ψηλό βάζο που θα χωρέσει ένα ωραίο ανοιξιάτικο μπουκέτο. Αφαιρέστε την ετικέτα μουλιάζοντας τα βάζα σε ζεστό νερό ή βάλτε το στο πλυντήριο πιάτων. Στη συνέχεια, καλύψτε το βάζο με ακρυλικό χρώμα.

1

Όταν το ακρυλικό χρώμα στεγνώσει, χρησιμοποιήστε ένα μικρό πινέλο για να ζωγραφίσετε τη φατσούλα από ένα λαγουδάκι. Αν δεν έχετε ένα αρκετά λεπτό πινέλο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σπίρτο ή μια οδοντογλυφίδα που θα έχετε βουτήξει σε χρώμα για τα μουστάκια!

2

Τέλος, τυλίξτε το λαιμό του βάζου με σπάγκο και δέστε ένα καλό κόμπο στο πίσω μέρος, ή εφαρμόστε κόλλα.

3

Γεμίστε το με νερό και βάλτε μέσα φρέσκα λουλούδια. Μπορείτε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε χρώματα σας αρέσουν για τη διακόσμηση!

4

Είναι απίστευτα εύκολο να γίνει, και μπορεί να είναι ένα πραγματικά υπέροχο δώρο για τους φίλους ή τους γείτονες για τις γιορτές του Πάσχα! Αν θέλετε να προσθέσετε χαρακτηριστικά από λαγουδάκι όπως μια ουρίτσα από τσόχα ή άλλα υλικά. Οι επιλογές σας είναι ατελείωτες. Καλή διασκέδαση!

Credit: Hefty

Αφήστε το σχόλιο σας: