Βούτηξαν τα Χέρια τους σε ΑΥΤΟ το μείγμα και το άφησαν να Στεγνώσει. Μόλις δείτε το αποτέλεσμα, σίγουρα θα Ζηλέψετε! - Fanpage

Βούτηξαν τα Χέρια τους σε ΑΥΤΟ το μείγμα και το άφησαν να Στεγνώσει. Μόλις δείτε το αποτέλεσμα, σίγουρα θα Ζηλέψετε!

Οι οικογένειες πάντα ψάχνουν νέους τρόπους για να δημιουργήσουν αναμνήσεις, ειδικά όταν τα παιδιά είναι μικρά. Μερικές φορές πιέζουν το πόδι του μωρού τους σε πηλό, άλλες κάνουν εκμαγείο της κοιλιάς της εγκύου μητέρας καθώς περιμένουν με ανυπομονησία την άφιξη του απόγονου. 

Εδώ όμως σας παρουσιάζουμε άλλον έναν τρόπο για να δημιουργήσετε ένα οικογενειακό ενθύμιο: μία 3-διάστατη απεικόνιση των χεριών των μελών της οικογένειας να κρατάνε το ένα το άλλο.

Θα χρειαστείτε:

Εργαλεία για να φτιάξετε το καλούπι
Πλαστικό για να προστατέψετε την επιφάνεια στην οποία δουλεύετε
Κουβά
Γύψο
Βούρτσα ή λαβίδα

Οδηγίες:

Πριν ανακατέψετε τα υλικά για το καλούπι σύμφωνα με τις οδηγίες, σιγουρέψτε πως έχετε καλύψει όλες τις επιφάνειες πάνω στις οποίες δουλεύετε για να τις προστατέψετε. Θα πρέπει να έχετε αποφασίσει τι θέση θα θέλετε να έχει το τελικό αποτέλεσμα.

Τότε μόνο πρέπει να ρίξετε το μίγμα πάνω από τα χέρια της οικογενείας. Είναι καλύτερο να έχετε και κάποιον άλλον να σας βοηθήσει με την διαδικασία καθώς τα χέρια σας θα πρέπει να μείνουν ακίνητα.

3

Στο παράδειγμά μας, το υλικό που φτιάχνει το καλούπι γίνεται γκρι καθώς στερεοποιείται.

4

Μόλις το καλούπι στεγνώσει, τα μέλη της οικογένειας μπορούν προσεκτικά να αφαιρέσουν τα χέρια τους. Τώρα, το καλούπι είναι έτοιμο.

5

Στη συνέχεια, ρίξτε τον γύψο πάνω στο καλούπι και περιμένετε να στεγνώσει εντελώς. Επειδή είναι ένα υλικό που σπάει εύκολα, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτό το στάδιο.

6

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία βούρτσα ή κάποια λαβίδα για να αφαιρέσετε το καλούπι από το γύψο – και το αποτέλεσμα θα είναι πανέμορφο.

7

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί: 

Μπορείτε να κάνετε το ίδιο και σε μεγαλύτερες οικογένειες.

8

Φυσικά, τίποτα δεν σας περιορίζει. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιδέα για να δημιουργήσετε μία όμορφη ανάμνηση.

9

Είναι εκπληκτικό το ότι αποτυπώνονται ακόμα και οι πιο μικρές λεπτομέρειες. Εσάς πώς σας φαίνεται; Θα το δοκιμάσετε;

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: