Δεν σας αρέσει να βγάζετε έξω τα Σκουπίδια; Δοκιμάστε AYTA τα Πανέξυπνα Κόλπα και θα μας Ευγνωμονείτε! - Fanpage

Δεν σας αρέσει να βγάζετε έξω τα Σκουπίδια; Δοκιμάστε AYTA τα Πανέξυπνα Κόλπα και θα μας Ευγνωμονείτε!

Η χειρότερη αγγαρεία είναι να πετάει κανείς τα σκουπίδια. Μυρίζουν και είναι αηδιαστικά – σε κανέναν δε αρέσει αυτή η δουλειά. Αν κι εσείς το μισείτε, αλλά πρέπει να το κάνετε όπως και να’χει, τότε αυτό το βίντεο θα σας βοηθήσει. Δεν εννοούμε ότι θα σας αρέσει μετά από αυτό, αλλά σίγουρα η ζωή σας θα γίνει πιο εύκολη.

Το χειρότερο κομμάτι είναι όταν βγάζετε τα σκουπίδια από τον κάδο, ειδικά αν έχουν μαζευτεί πολλά, γιατί η σακούλα είναι βαριά και τα σκουπίδια αρχίζουν να πέφτουν αριστερά-δεξιά. Τότε αρχίζουν να γίνονται αηδιαστικά τα πράγματα.

Τα σκουπίδια αρχίζουν να πέφτουν στον πάτο του κάδου, κι έχετε ακόμα περισσότερα πράγματα να καθαρίσετε. Με αυτό το κόλπο δεν θα χυθεί η σακούλα σας ποτέ ξανά!

3

Θα χρειαστείτε μόνο μερικά γαντζάκια που μπορείτε να βρείτε σε οποιοδήποτε μαγαζί. Βάλτε από ένα γαντζάκι περίπου στην μέση από κάθε πλευρά του κάδου και είστε έτοιμοι. Με τα γαντζάκια θα στερεώσετε την σακούλα και ακόμα κι αν αρχίσουν να μαζεύονται πολλά σκουπίδια, θα υπάρχει χώρος και για άλλα.

Επιπλέον, με αυτό το κόλπο το κουβάλημα γίνεται πιο εύκολο. Βγάλτε τις άκρες από τα γαντζάκια και θα διαπιστώσετε ότι είναι καθαρές από σκουπίδια!

4

Συμβουλή-μπόνους: Κάντε μερικές τρύπες στον πάτο του κάδου για να βγάζετε την σακούλα πιο εύκολα.
Credit: tiphero.com

Αφήστε το σχόλιο σας: